Çalışırım, en en kötü ayıya dayı derim. Kendi isteklerimi gerçekleştirmek için başkalarına zarar veremem ya da hem kanunen hem dinen doğru olmayan şeylere yeltenmem.
Bir lokma olsun temiz olsun ya da iPhone'umuz eksik kalsın. :D
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
ben kötülük yapmazdım yani kendi isteklerimi gerçekleştirmek için elimden geleni yapar sonra da zamana bırakırdım. ama yalan söylemem çalmam ya da hak yemem ya da başkasını kıracak bir şey yapmazdım. zaten böyle elde ettiğim şey de beni mutlu etmezdi hiç bir şekilde..
İnsanların potansiyelini biliyorum, inan bana zor durumda kaldıklarında ya da çıkar için birilerini feda etmeleri gereken bir durumda neler yapabileceklerini gördüm. İnsanların hiç bir zaman iyi olduklarını ya da olabileceklerini düşünmüyorum. Söz konusu kendileri olduğunda geri kalan her şey birer araç haline geliyor.
Birine zarar verip iftira atmam. Sucta işlemem. Sanırım genel ahlaki değerleri bozacak bir şey yapmam. Tabii karşımdaki kişide çok önemli, hak edene hak ettiği verilir.
İstediklerimi yapabilmek için kötülük yapmayı tercih edemem. Bu benim karakterinde olmayan bir şey. Genelde isteklerimi zeka yolu ile kimseyi incitmeden doğru yoldan hallediyorum. Kötü işlere aklım ermez.