Kişilik & Karakter Sohbet etmek iyi gelir mi sana? Professore Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dertleşirsen rahatlar mısın yoksa tam tersi mi 😂 Güncellemeler+1 yıl Kızlar hep dır dır eder değil mi 😂 Güncellemeler+1 yıl Var mı dertli 😂 Sohbet etmek iyi gelir mi sana? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,6b cevap paylaştı. karşımda ki kişiye bağlı 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet. İçimi dökmek, karsimdaki kişiyi dinleyip onunla sohbet etmek. 0 0 Yorumla
Yasinulastiii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Normal sohbet etmek güzel tabi ama icimi kimseye dokemiyorum genelde içimde yaşarım duygularimi 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Hayır, böyle sessizlik daha iyi geliyor bana.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
karşımda ki kişiye bağlı
Evet. İçimi dökmek, karsimdaki kişiyi dinleyip onunla sohbet etmek.
Normal sohbet etmek güzel tabi ama icimi kimseye dokemiyorum genelde içimde yaşarım duygularimi
Hayır, böyle sessizlik daha iyi geliyor bana..