Benim tek istediğim anlaşılmak ve paylaşmak ders veriyor gibi konuşuyor hep ve dinden soğuttı beni engellemeli mıyım kim haklı?

Benim tek istediğim anlaşılmak ve paylaşmak ders veriyor gibi konuşuyor hep ve dinden soğuttı beni engellemeli mıyım kim haklı?

O dindar ama dini saçma yasıyor bence ben 2 yıldır ona her şeyini anlattım. Tamam yargılamadı pislik işlerimi ama o bana bişi anlatmıyor neymiş tek Allah'a anlatırmıs kula anlatmak yara deşmek gibi olurmuş. Ben dinden soğudum çok zıttız bu kızla sırf dinleyen var diye anlattım her şeyini paylaşma ihtiyacım vardı en zor zamanlarımda ama artık anlatmadan yaşamayı ögrendim. İyi biri olması yetmiyor manipüle etmeye çalışıyor sanki. Köye bir enerji var bence aramızda çok geriliyorum ona yazarken. Çünkü hep ders verir gibi şeyler yazıyor iyi kalbimi bildiği için onlaydım * ben çok sıkıldım. Engeli çakıcam.

Güncellemeler
+1 yıl
Bırakma beni felan dedi de bılmıyom ben kadar iyi biri değil bence. Çünkü üzülmesin diye ders verir gibi konuşmayan benim. O hep öyle konuşuyor bence kinci birisi iyisin felan diyo dinliyor yaptım kötü şeyleri ama bence ben daha iyiyim yazık o da kapalı ama çok üzücü engelliyim dimi?