Güncellemeler
+1 yıl
Bırakma beni felan dedi de bılmıyom ben kadar iyi biri değil bence. Çünkü üzülmesin diye ders verir gibi konuşmayan benim. O hep öyle konuşuyor bence kinci birisi iyisin felan diyo dinliyor yaptım kötü şeyleri ama bence ben daha iyiyim yazık o da kapalı ama çok üzücü engelliyim dimi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zaten insanlar bugün deizm ve ateizme bu şerefsizler yüzündrn kayıyor
Ben mi. Haklıyım yani bılmıyom beni tanıyacak ona göre cümleler kuracak biri bulabilirim bir ergen dindarın namaz kıl nidalarını dinlemekten daha iyidir değil mi? Hem onu alakasız şeyler söylüyor tüm hayatımı takip eden birisi mesela ben evden çıkamayan biriydim bunun için ailemle bir sürü olay yaşadım çıkabilmek ıçin evden kaçtım felan tüm bunları ve sonuçlarını sadece o biliyor. Ama bilmesinr rağmen annene benle buluscagını söyle diyip duruyor kafası eskide kalmıs sanki anlamıyor ya da anlamıyor işte niye takip ediyor o zaman hayatımı dimi? Zaten arrıtık evden çıkabildiğimi tek bilen o. Böyle anlatmama rağmen beni tanımayan insanlara uyuz oluyorum. Dinleme ozaman dimi? Hiç konuşma ya da. Sonra eskiden dizi izlerken sıkılıyyorum diye bi cümle kurmuşum. eskşden ama şuanda bi diziyi izlememe sebebi olarak aşk dizisi olduğu için sevmedim dedim. İzle sabret felan diyo ders vermeye çalışıyor hala benm aşk filmi. Sevmediğimi anlamıyor önceki dediğim şeyin üzerine bişiler diyor 😂😂 deliricem ya tek Istediğim anlaşılmak. Şizofren ettiler ya. Oraya kocaman yazdım aşk filmi sevmediğim için filmi yarıda bıraktım diye. Bana ggelmiş anlattığım şeyler üzerinden sabırlı değilsin sabret felan diyor
Bana böylr dedi aynen
Eski o an da kaldı ben şu andan bahsettim, Birşeye başlayınca hemen sıkılıyorsun biraz daha beklesen güzel yerleri gelecek filmin,, Dediklerini anlıyorum emin ol, Maksadım geçiştirmek de değil, İstemesem hiç cevap vermem yazmam biliyorsun ama istiyorum, Bazen çok yükseliyorsun düşündükçe düşünüp yanlış sonuca varabiliyorsun, Ama herkes de olur bu bazen, Ne olursa olsun men seni böyle seviremBeni yalnız bırakma dışarlarda naparım tek başıma ki bahaneyle seni de görmüş olacağım özlemiştim.
Böylr dedi ben hala anladığını düşünmüyorum. Kankan için kalkıver uyan felan dedi ama bıkere kanka demedi ki bana ya bılmıyorum pf. Belki de sadce ailesi benle çıkmasına izin veriyodur ondan böyledir ben ne biliyim ya da tek çıkma izni o gündür ondan ne biliyim neden bukadar buluşmak için ısrar etti ki. Belki kullanmak istiyor
Ben cidden artık hiçbir şeyden emin olamıyorum. Tamam çok yardımı oldu belki iki üç yardımı oldu yalnız değilsin anlatacak biri vardı felan. Hiç de bana karşı bişi kullanmadı ama tek sorun işte ders verir gibi konusması
Kinli olabileceği ihtimali ya da kullanma ihtimali ve nede hala anlattığım konuyla alaklaı konusmadı. Anlamıyor belki de bu kız beni. Beyin ile alakalı olabilir sorun etmek de istemiyorum geçiştir mi yorum dedi ama hala tam olarak istediğim cevaplar değil bunlar benm derdim anlaşılmamak. İkna olmadım yani ben haklı mıyım sence derin konuşuyoruz tamam ama daha derin konuştuğum biri bulamadıkça hala içimde kalıyor benim tek istedğim paylaşmak içtenlik felan. Ama istediğim sonucu bu kızda almam çok zor bence ya baksana max açıklaması bile memnun etmiyor beni