Merhabalar Herkese 🌸

Sanane ve türevlerini kullanmakta zorlanıyor musunuz?
- Seni hiç alakadar etmez
- Kendi işine bak
- Ben öyle uygun gördüm:d
Bunlar da sayılır
Merhabalar Herkese 🌸

Sanane ve türevlerini kullanmakta zorlanıyor musunuz?
Bunlar da sayılır
Ben sanane demem kırıcı olmamak için ama bunun yerine seni ilgilendirmez demeyi tercih ederim çünkü bazı insanlar var ki o kadar cahil ve ergenler ki.. yani eleştirdiği şeyleri kendileri yapıyorlar zaten burunlarını başkalarının hayatlarına sokuyorlar bu tür insanlara karşı da benim tutumun hep aynıdır zaten.. yani onları görmezden gelirim ayda onları ilgilendirmediklerini söylerim.. baktım hala konuşuyorlar zaten gereken cevabı bu sefer anladıkları dilde sertçe verirdim.
Elbette ve bundan büyük bir haz duyuyorum, sana ne demeye başladıktan sonra hadlerini bildiler, çenelerini kapattılar çünkü, sana ne demenin bin bir türlü yolu vardır, ben demem gerektiği şekilde diyorum , çünkü hayatımla alakalı, kendimle alakalı kararları başkalarının vermesine müsade edemem artık
Özellikle son bir yıldır bunu çok daha kolay söylüyorum. Büyük küçük fark etmiyor, haddini aşan herkese sanane, seni ilgilendirmez, canın öyle istedi diyorum.
Teşekkür ederim
Sanane kelımesını kullanmadan da ınsanlara fıkırlerını sormadıkca beyan etmemelerı gerektıgını veya umrumda olmadıgını belırtebılırım
Yani bu şekilde daha kibar ve doğru
Cevap
12Cevap
Kolayca demem bana illallah ettirmiş olmaları lazım. Kırmayı seven biri değilim zira yüzüm biraz yumuşak 😅
Ahsh en sevdiğim şeylerden biri
Çok güzel sana ne kime ne derim mis gibi eğer demezsen çok şey gider ömürden saglık tan kendinden ödün vermek iyi değil sana ne diyemedigim herkes kendi daha beter şeyler yaşıyor ama bizi eleştiriyor
80 yaşında ki adama sanane demiş insanım. Çünkü insanlara açıklama ihtiyacı duyarsan devamı gelecektir. O yüzden en kısa cevap sanane demektir.
Diyemiyorum. Kırılır diye tersleyemiyorum bile..
Çok nadiren kullanırım; ama genellikle seni ilgilendirmez der geçerim.
Evet diyorum şak diye. Hic umrumda değiller artık
Genelde başaramıyorum. kimseyi kırmak istemiyorum
tepem atmadigi sürece sıkıntı olmaz
Ben öyle uygun gördüm derim ya ben gerektiği zaman 😅
Biri beni sinir ederse tersler ı'm sinirlendirmesi lazım biri bana karışırsa sinirlenirim
Evet derim çünkü insanlar kendini alakadar etmeyen her şeye burnunu sokmaya bayılır
Yani evet diyebilirim. Çünkü bazı insanlar haddini aşıyor.
Sanane Banane Onane Sizlerene Bizlerene Onlarane askom
Çok kullanırım
çok rahat söylerim
Bazen şakasına evet
Evet başarıyoruz 😄
Cevap vermiyorum en güzeli bu
Haydar haydar, günah benim kime ne? Evet
Aynı anda nazik ve sert olmak beni yansıtıyor.
Gerekirse derim ba ne vae bunda
Susarak içimden isyan ediyorum.
Haddini aşana diyorum.
sanaane aq her bokaa karışma derim
Başarısızım
Eeevet
evet çok iyiyimdir
çok rahat söylerim
Ben kullanırım
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?