Dert ettiklerimiz, üzüldüklerimiz, hayallerimiz, öfkemiz, çabalarımız 🤷🏼♀️ her şey bir gün bitecek, neden ani yaşayamıyoruz?

Dert ettiklerimiz, üzüldüklerimiz, hayallerimiz, öfkemiz, çabalarımız 🤷🏼♀️ her şey bir gün bitecek, neden ani yaşayamıyoruz?

Bazen değil sürekli her şey anlamsız geliyor bana.. sanki yapacak bir şey yokmuş da amaçsız yaşanıyormuş gibi.. ama tabi ki de her zaman aynı duygu olmuyor mesela bazen sadece can sıkıntısı oluyor bir şeyler yaparak geçiriyorum bazen de aşırı bunalıyorum bir şey bile yapmak gelmiyor içimden.. sanırım hep aynı rutin hayatımız olduğu için olabilir
Şimdi bitecek de iyi bir şekilde bitmesi ayrı, kötü bir şekilde bitmesi ayrı 😅
Geleceğe yatırım yapmadan anı yaşayamayız. Şöyle ki dünden geleceği düşünmemiş olanlar günümüze, bugünden geleceği düşünmemiş olanlar da yarına hazırlıksız yakalanır. Kısacası yarınlar günü gelince bizim anımız olacaktır. Çok derinlere daldım sanırım 😂
Ölümlü dünya diyorum sürekli.
Onca çaba, uğraş, stres, mücadele nereye kadar. Yine de tüm bunların peşine düşüp çürütüyoruz kendimizi.
Aldandık. Dünyanın her bir zerresine aldanarak yaşamaya devam ediyoruz. Perde bi' anlığına kalkınca gerçeklerle karşılaşıyoruz. O anlık uyanış, her şeyin anlamsız olduğunu gösteriyor. Sonra tekrar aldanıyoruz. Kandırılmaya müsait canlılarız.
Cevap
5Cevap
Evet geliyor.. Bütün çabam üzüntüm bunun için miydi diye düşünüyorum..
Herşeye çok fazla anlam yüklediğimiz için anı yaşayamıyoruz.
Tıpkı fotoğraf çekme sevdasıyla anı ölümsüzleştireyim derken, güzel anları yaşamayı kaçırdığımız gibi.
Zaten öyle, ölümsüz gibi yaşamıyorum bu hayatı, bir gün her şey bitecek o yüzden kalp kırmamak ve hayatı mümkün olduğu kadar iyi ve güzel yaşamak✌🏻
Hicbi sey anlamsiz gelmiyo her seye dibine kadar uzulurum kizarim sevinirim kin de tutarim. Olursek olelim napim
Evet onun için artık kimseyi takmıyor önemsemiyor ve kendime bakmaya çalışıyorum.. beni üzen yıpratan durumlarda olmamaya özen gösteriyorum
artık her şey öyle
anlamlı olan gerçekten tek bir şey yok
Geliyor ama daha kötü sorunları olanları görünce derdimin olmadığını görüp utanıyorum.
Evet. Bazen insan niye yasiyorum diye niye bunları yapıyorum diye sorguluyor.
Evet.. bazen sadece oturup öyle boş boş bakınıyorum, taşsın, kırılsın, yıkılsın çok mu dert sanki ))
Öyle ki yediğim tatlılar bile anlamını yitirmiş gibi. Eskiden çok lezzetli geliyordu:)
Valla gereksiz geliyor gerçekten
bu ara sürekli geliyor bu durum
Aynen öyle 5 dk sonramız yol belki
her gün benim için berbar bir gün
İşte biz o gün tükeneceğiz.
evrt
Bazen oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?