Dış görünüş olarak sadece sporu seven fit biri veya zayıf biri ve bakımlı olması gerekir, zeka zaten en önemli şey karşımda ki kadın kız ergen düşünceye sahipse benim gibi biri ile olması yanlıştır
Zeka hep 10 adım önde benim için.. ne kadar yakışıklı olsada zeka yoksa bir süre sonra diğer özellikleri de itici hâle geliyor... zeka derken tâbi sinsi, Menfaat anlamında kullanan ahmaklar değil
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Ben karşı cinste tabi ki de kalbe değer veririm.. yani zekadan veya dış görünüşten önce sevgi olması lazım.. çünkü dış görünüş zaten beni etkilemez ben fizik güzelliği için ya da sevdiğim kadının güzelliği için onu sevmem.. ilk önce temiz ve güzel yüreği kalbi için severim ondan sonra da karakterine bakarım.. ondan sonra zekasına bakarım bunlar olmadıktan sonra zaten isterse en güzeli olsun bir şey değişmez.. ayrıca kafa dengi olması ve birlikte çok iyi de anlaşabilmemiz gerekiyor ki ilişkimizi ilerlesin sorun olmadan... bu tür bir aşkı da bulamam çünkü günümüzde maalesef kimse böyle sevmiyor.
Ben karşı cinste öncelikle karakterine, temiz kalpli ve iyi niyetli olup olmamasına bakarım. Gerçekten bazen insan ilk gördüğünde birine aa ne hoş çocukmuş der ama içine girdiği zaman fos çıkabilir. Öyle olduğu zaman da isterse dünya yakışıklısı olsun zerre umurumda olmaz. Olaylara karşı benzer reaksiyonlar sergilememiz, kafa yapılarımızın benzer olması da ayrıca beni karşı cinse yakın hissettirecek durumlardır. İnsan kendine benzer birini sever. Tencere kapak misali... Kendi gibi birine kanı ısınır. Ama her şeyden önemlisi güzel bir kalbi olması. Toplumda her ne kadar doktor doktorla, işte ne biliyim avukat psikologla evlenir, kadın kendinden az para kazanan erkekle yapamaz vs... çok ciddi saçma ve basmakalıp bir algı var. Buna asla katılmıyorum ve karşı cinste baktığım bir kriter de değil asla
Zeki kadın korkutur, safsatası var çokça ama zekasından tatmin olmadığım bir kadını sırf güzel diye hayatıma alamam.. Haa, kimse zeki doğmaz annesinden.. E ben de kabul etmek zorunda değilim maalesef..
Beyni önemli ciddiyim blöf yapmıyorum zeka yoksunu biriyle yürümü sinir hastası oluyorsun gerçi erkeklerin genel olarak ıq seviyeleri düşük zeki birini bulmak samanda iğne aramak gibi.
En önemlisi kalbinin temiz olması sonra zeka ve dış görünüşü gelir kalbi temiz olmazsa sadece zekası olursa seni çok aldatır çünkü kafa zehir gibi 😂🤣😁 ben kalbe önem veren birisiyim
Benim en önem verdiğim nokta yapmacık olmaması, kendi olması. Ardından fizik ve zeka ikisi de olmalı fiziği çok iyi olup apt. al olmasındansa fiziği normal olup akıllı olmasını tercih ederim.
Ya bazen çok güzel kız çıkıyor iki muhabbet ediyorsun keşke kahve fincanına anlatsaydım diyosun 🙈😂 Bazen de çok zeki fikirler cevaplar alıyorum ama göze hitap yok 😅
Ne dediğimi anlasın, esprimi, ima mı, iki laf edebileyim, bir konu hakkinda dakikalarca tartismak, bir film izledikten sonra onun hakkinda konuşmak bunlar önemli ve zor degil.. zekayi seviyoruz diye otursun beraber satranç oynayalim matematik çözelim değil jdjsjs inan bak sohbeti güzel olanlarin ortak noktasi zeki olmaları