Güncellemeler
+1 yıl
Bu dünyalık insanlıklar..
Allah bildiği gibi yapsın öncelikle. Hem anne tarafı, hem baba tarafı hakkımızı yemeleriyle dolu. Bazen cok moralim bozuluyor. Sürekli allaha havale edip (ben aynı zamanda yetimim) ahlar ediyorum çünkğ içim yanıyor. Ne önerirsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O kişilerden alacağım intikamı düşünerek motive olurum.. öfkemi kullanırım kendimi motive etmek için
Asla oyle kücüklük yapmam Allahım korusun intikam KÜÇÜK İNSANLARIN İŞİDİR VE ALLAH OYLE YAPARSAN SANA DAHA KÖTÜSÜNÜ VERİR. BUNU YALNIZCA İNANCI ZAYIF OLANLAR YAPAR
Hepimiz bi sınavdan geçiyoruz sadece böyle insanlar sınavlarından geçemiyor işte
Seni senden alan his sevgi ddegil, icini sabit tutub yuzden degistiren his sevgi degil, seni senden uzaklastiran his sevgi degil, kendinin kendine baskasiymis gibi hisettiren sevgi degil, seni bogan sana iskence veren his sevgi degil, senin deyerini azaltan his sevgi degil, karsindakini dagin tepesine cikarmakcin kendini yorma, belki de o oraya layik degil, kendini kucultup karsindaki gereksiz buyiten his sevgi degil, sen baktiginda sana bakmayan goz seni sevmiyor, senin kalbini aciyla attiran biri seni sevmiyor, caba sarf etmeyen, kicuk tartismada elini birakan biri seni sevmiyor. sevgi zorluklara karsi savasmaktir, iki insanin savasmasidir, kendi eziyetine tekbasina savasmana sevgi deme. once kendini sev. karsilik gormedigin biri icin cabalayarak sevgini kirlendirme
Sonraki durumlarda daha çok dikkat ediyorum, hakkımı yiyenlerle ilişiğimi kesiyorum ama daha sonra intikam almak şartıyla
İntikamı Rabbime bıraktım. O en güzelini veriyor ayarlıyor
Ben öyle kücük insan işleriyle uğraşmam ölümlü dünya hepimiz ölcez