Kendi adıma okullar açardım. Herkes eşit eğitim almasını isterdim. Eğitime katkım olsun isterim. Eğitm sistemimiz gerçekten çok kötü ve bu beni üzüyor. Bu şekilde zaten sağlıklı bireyler yetiştirmekte zor görünüyor. Meslek liseleri yaygınlaştırılıp küçük yaşta her gencin ilgi alanı üzerinden eğitim alması , çocukların at koşturur gibi yarışmadığı bir eğitim sistemi olabilirdi. Mutlu bireylerden başarı doğar zaten , mutsuz istediği mesleği yapamayan ve geçim sıkıntısı düşünen insanlardan verim beklemekte aptallık olur
Güneş sisteminin ilk insanlı keşfinde görev alan kişi olarak tarih sayfalarında anılmak isterdim. Derin karanlığın muazzam korkunç büyüklüğüne karşın, keşfetme ve merakın dayanılmaz çekiciliği için feda edilecek bir ömürle anılmak, dünyada insan eliyle üretilmiş asırlık anlamsızlıklara karşın daha kabul edilir geliyor bana.
Kendi hinterlandımda yaptığım zirai devrim sayesinde, herkesin güvenilir sağlıklı ve ucuz gıdaya kolay ulaşmasını sağlamak isterdim. Herkesin en azından karnı doysun, civar ülkeler ve halklar dahil.
Duygusal yoğunluğu olan ve gizemli sanat eserleri çıkarmak isterdim. Yoko Taro gibi maskeyle dolaşan gizemli bir yetenek olmak isteyebilirim mesela. Biyografiyi pat diye ortaya dökmek benim tarzım değil.
Mîsâk-ı Millî haritasını gerçeğe dönüştüren insan olarak anılmak isterdim :))
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Cahil kesimlerin , duyarlı bilinçli akılcı ve kendini geliştirmiş insanların geleceğini tayin etmelerini engelleyecek bir yönetim biçimi uygulamaya sokup, bununla hatırlanmak isterim.
Aslında şimdi aklıma geldi Mustafa Kemal Atatürk, Seyit Onbaşı, Ömer Halis Demir, İbrahim Şebelek, Selçuk Paker ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu bunlar ve sayamadığım nice şehitler gibi kahraman olamak isterdim 🥲