♾️ Ant-Man filmini izleyenler bilir, Karıncalara istediğinizi yaptırabilseydiniz onlara neler yaptırmak isterdiniz? ve sizce hangi canlı karakterinizi yansıtıyor.

♾️ Ant-Man filmini izleyenler bilir, Karıncalara istediğinizi yaptırabilseydiniz onlara neler yaptırmak isterdiniz? ve sizce hangi canlı karakterinizi yansıtıyor.

Soru için tebrikler öncelikle. KS'ye kıymet katan bir soru olmuş 👏👏👏
Teşekkür ederim 🍀
Rica ederim 🍀
Karınca belgeseli izlemiştim çok etkilemişti beni. Onlar dünyanın en güçlü ordusu Boyutları ne kadar küçük olsa da onların karşısında hiç bir canlının şansı yok. Onları yönetebilseydim Sevmediğim bir ülke var herhalde orayı çökertirdim😁 bir atom bombası etkisi yaratırlardı.
Hangi canlı karakterimi yansıtıyor diye kafa yormadım daha önce ama birisini seçmek gerekirse herhalde Baykuş derdim. Bizlerden hoşlanmadığina emin olduğumuz bay Baykuş nankörlükten ve gürültüden nefret eder tıpkı benim gibi.
☘️
Karıncaların bir işime yarayacağını sanmıyorum. Beni koala ya da panda yansıtıyor
Teşekkürler ☺️
Rica ederim ☺️
Ayy kıyamam küçücük canlarıyla bişi yaptırmazdım...
Teşekkür ederim ablacım.☺️🌺
Rica ederim abla 🤗🌺
Bu soruyu neden gizledin ki sonradan bibot seçtiği için şu an farkettim...
Cevap
4Cevap
Kulak dolgusu dış protezi burun ameliyatı
Yönetimden istifa ederdim
Çok orijinal bir soru olmuş. Tebrik ederim öncelikle Barışçım
Ben karıncaların çalışkanlığını ve bu bitmek bilmeyen mucizevi enerjisini kendi çıkarım için kullanmazdım :D Onlar kendi işlerinin hakkını versin bu ekosistem için üstlerine düşen vazifeyi yapsınlar bana yeter...
Teşekkür ederim senin güzel bakış açın o :D 🌺
Çok naziksin.. ben teşekkür ederim asıl 🌺🌺😊
Karıncalar zaten küçük canlılar. O yüzden kendi hallerine bırakırdım onları ama karakterimi yansıtan hayvana gelecek olursak kuş derdim. Özgür ruhlu ama bir yandan da sürüsü yani ailesi ile hareket ediyor. Bende öyleyim
Filmi bilmiyorum ama tüm karıncalar birlik olsa insan neslini tüketebilir onu biliyorum. Bu uğurda da aslında biraz kullanırdım
Abi zaten dini hikayelerde karıncalar konuşmuyor mu sadece dillerini öğrenmen lazım sonra istediğini yaptırırsın.
Ayy bana bir ev yapsinlar inan daha bir sey istemem
Çalışmalarını çabalamalarını ve hayatlarını sıkıntısız sürdürmelerini emrederdim 😀
birlesmelerini saglardim eski sevgilimin bir tarafindan girip organlarını yeyin derdim
Bir şey yaptırmazdım ben karıncaları çok severim evimizde var bazen ekmek bırakıyorum onlara
Karıncaya nabtıralım bea
Onları olduğu gibi bırakırdım karışmazdım.
kıyamazdım ben onlara
Dinlendirirdim bir günlük
su istediğim zaman su getirtirim TwT
Guvenli bir yere alırdım onları.
Ben kediyim dgnçbşdncjd
Hiç düşünmedim😀
Severdm ya bi görev vermezdm
Aklıma çok iyi bir şey geldi de söyleyemem
Hiç bir şey tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?