Kişilik & Karakter Serpme kahvaltı mı yoksa beyefendi hanımefendi kahvaltısı mı? SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Beyefendi derken tabağına yiyeceğin kadarını almak anlamında Serpme kahvaltı mı yoksa beyefendi hanımefendi kahvaltısı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
llalunahCr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Serpme kahvaltı kalabalıkta güzel oluyor. 0 4 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl 4 kisiye 2 kisilik kahvalti serpiştirilebilir ama. Gidip 4 kisiye 4 serpme kahvalti bence israf sanki Yorumla llalunahCr +1 yıl Ha yok, benim dediğim farklı. Ortaya 1 tane serpme kahvaltı alıp/yapıp həp birlikte yemek... Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl En kibar en hanimefendi şey bu senin dedigin işte Yorumla llalunahCr +1 yıl Afiyet olsun.💫 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Serpme kahvaltıyı sevmiyorum..
Serpme kahvaltı kalabalıkta güzel oluyor.
4 kisiye 2 kisilik kahvalti serpiştirilebilir ama. Gidip 4 kisiye 4 serpme kahvalti bence israf sanki
Ha yok, benim dediğim farklı. Ortaya 1 tane serpme kahvaltı alıp/yapıp həp birlikte yemek...
En kibar en hanimefendi şey bu senin dedigin işte
Afiyet olsun.💫
Hanımefendi kahvaltısı, israfı sevmem.
hiçbir şekilde fark etmez yerim
Olan var olmayan var.
Resimdeki ideal