Kişilik & Karakter En son ne zaman kendinize yeni bir şey aldınız? Yineyeniyeniden2 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben uzun zamandır almadığımı farkettim aslında farkındayım ama ne zaman kendime almaya kalksam kızıma alıyordum, şimdi hem ona hem kendime aldım.😄😄 En son ne zaman kendinize yeni bir şey aldınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Dün aldım 1 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Dün internetten bir şeyler aldım. Bide arabama tabi :D 1 12 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Araba olmazsa olmaz tabi 😃 Yorumla Regnanspiritus +1 yıl Olmaz tabi kıskanır beni hani bana der :D sevki sevilesin ilişkisi var arabamla aramızda :D Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Kızımla ben gibi 😄😄 Yorumla Regnanspiritus +1 yıl Yok kızınla sen gibi olmaz. her sene 1100liralık yağ içmez senin kız bence :D :D Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Benim kızımın aylık masrafı 1500 😃😃 Yorumla Regnanspiritus +1 yıl Emin ol araba kadar yemiyodur keşke 1500 olsa :D ötv o kadar benim sadece :D Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Evet araba baya masraflı cidden ama çocuğun da az değil 😄 Yorumla Regnanspiritus +1 yıl değişelim bence. ben çocuğa bakayım sen arabaya bak :D Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Dünyayı verseniz olmaz çünkü o benim 😍🥰 Yorumla Regnanspiritus +1 yıl Bende bir kadının eline arabamı teslim edemem zaten haklısınız değişmeyelim :D :D Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Allah Allah merak etmeyin sizden daha iyi bakarız koca evin ve ev halkının üstesinden geliyoruz da onu mu beceremeyeceğiz 🙄 Yorumla Regnanspiritus +1 yıl Evet 😂 Yorumla
SekstingPadişahı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Dün motosikletime yeni telefon tutacağı aldım, diğeri eskimişti artık sallanıyordu 1 0 Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 709 cevap paylaştı. Ne aldınız kıyafet mi😊 1 6 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Evet 🙂 Yorumla nedenziz +1 yıl Anne kız takım elbiseler oluyor onlar cok hos olmuyor mu? Hic giydiniz mi oyle Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Hayır almadım ama alacağım biraz daha büyüsün Yorumla nedenziz +1 yıl Bizimle paylaş ama giydiğinizde 😊 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Bakalım kısmet alalım da Yorumla nedenziz +1 yıl Yanı elebtte Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Valla bir hafta yeni rimel aldim. 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Arabama gaz aldım 😂 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Dünn 1 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Soğuk içecek 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bir ay oluyor. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Dün aldım
Dün internetten bir şeyler aldım. Bide arabama tabi :D
Araba olmazsa olmaz tabi 😃
Olmaz tabi kıskanır beni hani bana der :D sevki sevilesin ilişkisi var arabamla aramızda :D
Kızımla ben gibi 😄😄
Yok kızınla sen gibi olmaz. her sene 1100liralık yağ içmez senin kız bence :D :D
Benim kızımın aylık masrafı 1500 😃😃
Emin ol araba kadar yemiyodur keşke 1500 olsa :D ötv o kadar benim sadece :D
Evet araba baya masraflı cidden ama çocuğun da az değil 😄
değişelim bence. ben çocuğa bakayım sen arabaya bak :D
Dünyayı verseniz olmaz çünkü o benim 😍🥰
Bende bir kadının eline arabamı teslim edemem zaten haklısınız değişmeyelim :D :D
Allah Allah merak etmeyin sizden daha iyi bakarız koca evin ve ev halkının üstesinden geliyoruz da onu mu beceremeyeceğiz 🙄
Evet 😂
Dün motosikletime yeni telefon tutacağı aldım, diğeri eskimişti artık sallanıyordu
Ne aldınız kıyafet mi😊
Evet 🙂
Anne kız takım elbiseler oluyor onlar cok hos olmuyor mu? Hic giydiniz mi oyle
Hayır almadım ama alacağım biraz daha büyüsün
Bizimle paylaş ama giydiğinizde 😊
Bakalım kısmet alalım da
Yanı elebtte
Valla bir hafta yeni rimel aldim.
Arabama gaz aldım 😂
Dünn
Bugün aldım
Soğuk içecek