Eliot ne güzel söylemiş. Aynı boşvermişliğe sahibim.

Eliot ne güzel söylemiş. Aynı boşvermişliğe sahibim.
Ben gülmüyorum maalesef.. yani mutlu olamadığım için rol yaparak gülemem zaten.. ama güçlüyüm her zaman içi n.. yani hiç bir şekilde kimseye gitme demem.. ya da kimseden yardım da istemem dertleşeceğim zaman kimseye bir şey de anlatmam.. ama tabi ki de pozitif olmayı denerim
Mutluyken dışım değil içim kanatlanır ve güler.. Güçlü olmak da aynı etkiyi yaratır.. Ayrıca gülmek mutluluk ya da güçlülük belirtisi de değil..
TSE saçmalamış..
ISO'da var mı acaba..
Sanırım Hayatta hiç güçsüz olmadım
💐💐💐
Teşekkürler
Ne güçlüyüm ne de mutlu. Başıma gökten meteor düşse, gücümden eser kalmaz. Mutluluk da bu hayatın anlık duygularından. Çok da aldanmamak gerek.
Derin 🌸
:)))
Cevap
9Cevap
İnsanın tam bağımsız olacak kadar güçlü olması kadar, mutlu edici bir şey yoktur.
Güçlü olduğumda mutluda oluyorum.
Güçlüysen öyle her rüzgarda savrulmuyorsan mutsuz olma ihtimalin yok o zaman :))
Dönem dönem savruluyoruz. Mutluluk o yüzden kıymetli olsa gerek.
Savruldukça kendimizi bulduğumuz yerler de bazen süpriz olabiliyo ama iyi tarafından bakmak da lazım.
Bakalım :)
Sayemde iyi tarafından bakmayı öğreneceksin sonra bana teşekkür edeceksin unutma 😎
Sayende ne çok şey öğreniyorum öyle ahaha
İyi ki varım 😂😂😂
İyi ki :)
Neşe saçıyosun ajsjsjdjdkdkf
Bilmukabele ahaha
Güçlü olduğumdan...
Mutlu oldugum için
Güçlü görünmek için deliye vuruyorum kendimi
bir kadın var ondan sebep gülerim hep :P
Daim olsun :))
bakıyoruz işte keyfimize :D :) hayatı tadını çıkararak yaşamak iyidir.
Güldüren kadınları üzmezseniz hayat hep keyiflidir aslında 😎
bak çok güzel dedin be ;) kadın mutlu olunca erkek de mutlu oluyor nedense :D
Evet kendi huzurunuz için bizi mutlu etmeniz gerekir. Böyle düşünen bir erkeğe mutsuzluk yok aslında. Kadın huzurlu ve mutluysa erkeği de mutlu eder kesin.
elimden geldiğince denerim bunu :D umarım seni de mutlu eden olur :)
Mutluyken
Ben hep gulerim
Her ikiside
Sana yazamamak çok sinir bozucu
Bak yazmış oldun artık sinirin bozulmaz gizli :))
Gizli değilll istek attım geri dönersin sandım tek takip ettiğim de sendin geri dönmedin kırıldım
Dikkat etmedim ama dikkat etseydim de mesaj atmak huyum değildir.. Kusurabakmayın.
Buna evli olmanız dolayısı ile hak veriyorum ama ufak bir mesaj kimseye mesaj atmamış değilsinizdir burada Abaza yoklukta sapık birisi olduğumu da asla düşünmeyin sizi hep görüyorum ve her gördüğümde konuşmak istiyorum rahatsız olduğunuz an engelleyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?