♾️ Siz dünyaya hangi duyguyu temsil etmek yansıtmak için gelmiş olabilirsiniz? Beni anlatıyor dediğiniz bir duygu ve his var mı

♾️ Siz dünyaya hangi duyguyu temsil etmek yansıtmak için gelmiş olabilirsiniz? Beni anlatıyor dediğiniz bir duygu ve his var mı

Hiç bir duyguyu temsil etmek için değil hepimiz Allah’a layık kullar olmak için geldik örnek alınacak peygamberlerimizdir onlar temsil etmiştir mesela hz Ömer adaleti hz Yusuf güzelliği biz sadece insanız
Bilmiyorum ki.. sanırım hoş görü olabilir.. olabilir, yapmıştır, ters anına denk gelmiştir, normalde iyi biri ama canını sıkan bir şey vardır yoksa o öyle biri değil diye diye kendim ettim kendim buldum😂
Hoş görü çok güzel bir duygu abla. 😅
Gerçekten çok güzel bir duygu.. karşılıklı olursa daha da güzel.. idare edilmeyi, alttan alabilmeyi bilmemiz lazım..
Kesinlikle bir daha ki zaman öyle yapacağım 🌸
😂ben mesaj mi verdim. ayol ben ablayim ben idare edecem karışma
Benim de idare etmem lazım abla hep san alttan alma 🌸😂
Neyseki çok nazli değilsin yormadin beni 🌸😂
Ablaya küsülmez dedin orada bittim zaten 🌸😂✨
😂😂Neyse okumuş jwjss
Tabi ki de okudum hepsini abla jsdsdj 😂💕
Karamsarlık bazen tam olarak beni anlatıyor. Yine de kendimi tek bir duygu ile tanımlamak isteseydim buna aşk derdim
Teşekkürler ☺️
Rica ederim ☺️
Cevap
12Cevap
Bir bütün halinde var olacağımız gibi bütün duygularımla var olurum ben. O yüzden hepsi için diyorum..
Hiçbir duyguyu temsilen gelmedim dünyaya
Eleştirmek, şikayet etmek, düzenli ve rahat giden hayatımda birşeyler rayından çıktığında panik yapmak… sanırım bu kadar yeter 😅
Soru üzerinde çok düşündüm.. Bu dünyaya neşeyi ve iyimserliği temsil etmek için geldiğimi düşünüyorum
Merhamet duygusunu temsil etmek için gelmiş olabilirim.
Pozitif duygular olurdu. Göz göze gelen negatiflerinden arınsın isterdim
"hicbir şeye rağmen umudunu kaybetme" bak bu allahin kulu (ben) hayati poka sarmis hala sırıtıyor:D
Sevmek, sevilmek ve başarmak için geldim diyorum daima.
Merhameti temsil etmek için gelmiş gibiyim😌
Karamsarlığı yansıtmak için kesinlikle hangi durumda olursam olayım kötü tarafından bakmayı bilebiliyorum
Kendini zeki sanarak aptal aptal işler yapmanın vermiş oldugu bir duygu var ya işte onu temsil etmek için varım 😂😂
Umut duygusu sanırım. Ne yaşanırsa yaşansın umudunu yitirmem asla
İnsanları güldürmeyi, yani mutluluk 😎
Pozitiflik
Merak, mahcubiyet ve sevgi
Hırs
Yardımseverlik
Sevgi ve iyilik duyguları için sanırım
Kin nefret melankolik depresif
Merhamet veya saflık olabilir.
Sadakati temsil etmek için gelmişim
Sadece gerçek yalnızlık ve çaresizlik...
Sevgi ve iyilik.
Ben dünyaya hoşgörüyü temsil etmek için gelmişim.
Panik ve merhamet duygusu aklıma ilk gelenler.
eğlence mutluluk
MERHAMETİ
Empati
öfke olabilir
Huzur
Dehşet
Her duyguyu bence.
Öfke, kin 😄
Tutku benim işim
İyilik
Aşk sevgi
hiç bi duyguyu