Ekim in sonunda yine geleyim size yine görsel şov çekeyim))
Peki siz doğanın bu muazzam renklerini sever misiniz? İnsanın kişiliğini yansıtan renkler doğa da var...

Ekim in sonunda yine geleyim size yine görsel şov çekeyim))
Peki siz doğanın bu muazzam renklerini sever misiniz? İnsanın kişiliğini yansıtan renkler doğa da var...
Sonbahar aslında bir tabiat harikası desek tam yeridir yazın nasıl kendine has bir örtüsü varsa sonbaharında aynı şekilde ayrı bir görüntü sü var ama mevsimler arasında en güzeli sonbahar çok nostaljik bir okadarda ferhalatici bir özelliği var
Kesinlikle katılıyorum
Eğer foto seninse sonbahar bizim burdan önce size gelmiş 😊
Yüzde yüz benim bu konularda fake kullanmiyorum..
daha dur güz rengi var tüm dalların yaprakların yere inmesi kasim i bulur
Güzel yakalamissin 😊
Taktir ederim
Yahu😀 neyi yakalıycam yerde duran yapraklar işte hey allahım
Mersi 🍒
Sonuçta güzel bir kare oluşturmak bir beceri değilmi doğadaki herşeyi herkes görebiliyor kimsenin gözü diğerinden daha iyi seviyede değil ama insanların bakış açısı birbiridnen farklı mesela ben bu fotoyu alıntı mındiye sordum neden sordum bu tür fotolar internet te onlarca var kendim çektim dedin ve bende güzel kare dedim kendince basit bişey olabilir ama beğenen için güzel ve özel bişey olması basite alınabilir bir durum değil
Sizde hakliniz bazen insanların kendilerince yaptıkları şeylere cokda saygı duymak iyi değil
Doğru 😊
Alıntı değil aratın vsler zaten kaç. senedir bunun gibi kaç tane. çekip soruyorum.. düşüncen için teşekkür ederim..
Cevap
10Cevap
En sevdiğim mevsimlerden kendisi...
Sonbahar ın tadı bambaşka olur yağmurlu havaları çok severim hele birde yolculuk yapıyorsan ya da camdan izlemek çok güzel hissettiriyor ☺️
Yağmur yok o efek ahaha
Fark ettim onu yağmurlu havalar vs yazınca resimdeki efek cuk oturmuş dedim ama bende belirtmek istedim
Katıyor evet ama bu aylarda o tür yerlere gitmeyi pek sevmiyorum malum hep çamur oluyorlar 😂😂
Yok kız ne çamuru burası piknik alanı parkta çok gelin 😀
Görseli senmi yaptın? Bardak yaprakların içinden çıkıyo gibi🙂
Resim benim sadece damla efekti koydum ondan
Sonbahara bayılıyorum cok estetik duruyor ruhuma iyi geliyor
Dimi
Orası neresi huzur bulacagım tek yer doğanın kolları o yaprakların sesi rüzgar ağacların hareketi... su sesi..
He burası belgrad ormanı yani sarıyer tarafı piknik alanı
katiyor ve insani gecmise goturuyor.. huzur veriyor
Aynen tam bunu yazcaktım vazgeçtim
Geçmişe götürüyor 🍒
Kesinlikle katıyor. Herşeyden önce o tatlı serinlik hali çok daha keyifli oluyor. Zaten ben kış adamıyım, her mevsimini yaz halinden daha çok seviyorum.
Sonbahar adeta bir yenilenme aşaması gibi yav
Bu sonbahar yedigöllere gitmek istiyorum
Evet bir başka oluyor havası.
Varlığı yetiyor bana 🥳
Sadece doğaya katmış güzelliğini evet..
Kesinlikle katıyor seviyorum baya bende
Bize bile katıyor 😌
Ben sevmiyorum
Evet bütün mevsimler çok güzel
Olabilir
Katıyor severim
bunu sadece Karadeniz liler bilir ☺️☺️