6 saniye sürüyormuş sevip sevmediğimize karar vermemiz.
Dogru, cunku yeni bir sarki dinleyince 10 saniye icinde o sarkiyi dinlemeye devam edecegime veya skipleyecegime karar verebiliyorum.
6 saniye sürüyormuş sevip sevmediğimize karar vermemiz.
Dogru, cunku yeni bir sarki dinleyince 10 saniye icinde o sarkiyi dinlemeye devam edecegime veya skipleyecegime karar verebiliyorum.
Ben duruma göre karar veririm ama zaten aşık olursam bunu anlarım. karşımda ki kadın beni seviyorsa karşılıklı aşk ve sevgi varsa bana değer veriyorsa zaten ben hislerimi çok iyi bildiğim için o zaman sevdiğimi ve aşık olduğumu anlarım ama güven lazım bunu için ilk önce
Benim onu sevdiğime inanmak 3 ay sürdü. Ona olan aşkım 4 yıl sürdü. Artık sevmediğime karar vermem ise 5 saniye sürdü.
Yıllar önce kendisini boýnuzlayan bir badboy için ""Dünyaya bir daha gelsem aynı hatayı yapar, o badboyu severdim.""" diyen bir ahmağı sevmemem gerektiğini anlamam 5 saniye sürmüşse bu bile zaman israfıdır benim için. Keşke bir saniye içinde anlasaydım.
Buradan ona bi sesleneyim.
Canın cehenneme... O badboya var, hatta sen ona varma o sana gelsin kavuşun. Seni 1 kere değil 10 kere değil 100 kere değil 1000 kere çatır çatır aldatsın da benim de içimin yağları erisin. Seni gerçekten sevenleri hor görüp, seni aldatan adamları hala aklından/kalbinden silemediğin için.
bir kadinin hata yapması, yanlis kisiyi sevmis olmasi, dogru kisiyi reddetmis olmasi ona "o seni aldatsin" demek icin hakli bir sebep mi fikret? sen bu 4 sene icinde, senin sevgini hak ettigine inanan kac kadını reddettin? kac kadin senin arkandan, ben onu seviyorum ama o kendini hor goren bir kadini seviyor dedi?
1. Ben her zaman kendi profil standardımın altında kadınlar tarafından sevildim. Birlikte olduklarım da oldu ama hiçbirini aldatmadım, hiçbiri de beni aldatmadı. Dostça başladı, dostça bitti her seferinde.
2. Bir kadın beni reddedebilir. Tipi olmayabilirim. Buna saygı duyarım. Benim isyan ettiğim, beni beddua ettiren konu kötü bir adamı bir hata yapıp sevmesi de değil. Yıllar önce kendisinden ihanet görüp hala onun sevgisini yüreğinde taşıması.
3. Stockholm Sendromu yaşayan hiçbir insana merhametim olmadığı gibi bundan sonra bu hayatta tek mutluluğum da onların mutsuzluğu olacaktır.
4. Konuyla pek alakalı değil ama ipini ekşi sözlükten tipler var. Sürekli bütün sorulara +18 tasvirler üzerinden cevap veriyor. Her ne kadar soru sahipleri söz konusu yorumları kaldırmasa da ben bir KS üyesi olarak kendi üzerime düşen şahsî sorumluluk gereği malum yorumları şikayet ediyorum.
4. maddede bahsettigin kisi... avukati mi?
Kimin avukatı mı anlamadım?
yanlis anlasilma oldu. kusura bakma
Önemli değil.
Ben hislerimi çok iyi anlayabiliyorum. Ne kendimi kandırıyorum, ne de yoktan var çıkarıyorum karşıma. Ne varsa ortada benim için onu hissederim. Ama yine de bazen insanın kendine zaman ayırması gerek, iç sesine kulak vermesi gerek. Zaman konusunda tam olarak net bir şey söyleyemiyorum
Teşekkür ederim 😘
rica ederim
Şarkının nakaratına daha çok takılıyorsun demek ki aşko dşekdl bende öyleyim😌
rica ederim
Cevap
3Cevap
Hemen 0.5 salisede
Q0 gun
5 dk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?