Sizi korkutacak bi olay bi his bi durum oldu mu?

Sizi korkutacak bi olay bi his bi durum oldu mu?
Geçen hafta Konya'dan dönüyorduk. Araba ile sollama yaptım. Arkadan bir araba da sollamaya çıktı beni. 2 şerit yola 3 araba sığdık. Biraz panik yapsam veya diğer araç panik yapsa dokunduğu an takla atabilirdik. Biraz bacaklarım titremedi değil hani. Ama kendim için değil araba da oğluşum da vardı. Sırf ona bir şey olur diye korkarım. Kendim önemli değilim.
Ölüm korkusu kadar zor bişşy yok
Geçmiş olsun allah korumuş😊
Teşekkürler.
Korku denilen duyguyu en son en küçük oğlum için yaşadım, 15 sene önce basit bir kulak zarına mercimek kadar tüp takıldı ve sadece 15 dk sürdü ama gel de bana sor!!!
Olay yaşamadım da iki gün yabancı Astrologun biri garip bir paylaşım yaptı o ürkütmüştü beni yok gök gürültüsüne benzer bir ses duyulacakmış da başka bir boyutun kapısı açılacakmış bazıları ekstra etkilenecekmiş vs vs insana korku aşılamaktan başka bir işleri yok
😊 dua edelim
Cevap
9Cevap
Sorun korkmuyor olmam sanırım.. Her zaman yaşıyorum zaten..
Hayır korkutan bir olay yaşamadım.
Evet ya gece uyurken birşeyler oldu yataktan fırladım
Sadece son zamanlarda artan deprem ama kendim korkmam bu durumdan. Sadece ailem açısından düşünüyorum.
Hayir yaşamadım ama deprem falan olursa ne yaparız nereye saklanır diye korku doyarım bina yeni bina ama yinede bir korku oluyor
endiseliyim sadece endiseli yanliz ailem telefonumu alcak diye odum kopmustu hslsls
Hayır yaşamadım
Nedense korkacak biri değilim ne olursa olsun 😁
Hayır yaşamadım
Yasamadim
Sakinim bu aralar
Evet yaşadım
Kaza korkusu
Evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?