Ben ailesi ayrı hayata tutunmaya çalışan bir bireyim , babasız yaşamımı sürdürdüğüm bu hayatta çok acılar çekmeme rağmen mutluluğu hep arayan taraf oldum sizde kendi kendini motive eden bir birey misiniz? Ben kendi hayatının yöneticisi olan biriyim belirli kurallarım , prensiplerim vardır ve hiçbir erkek için bile bu tabularımı yıkmadım belki zor ama sizce bu ne kadar doğru bunun savunma mekanizması olduğunu düşünüyorum. Sizde böyle misinizdir yoksa hayatı rastgele mi yaşarsınız? Bazen hangisi daha doğru sorguluyorum sizin de düşüncelerinizi öğrenmek istedim.
hepimizin bir yaşanmışlığı var bu yaşanmışlıklar güçlendiriyor öksüz büyüyen çocuklar daha güçlü bu seni güçlendirmiştir eminim optimist birisin şanslı birisin. tecrübeler seni güçlendirmiştir hata yapmazsın doğru kişiyi bulup yoluna devam edebilirsin gözünde o ışıltı var
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Umarımmmm ama günübirlik takılacak biri olmadım hiç ve şu an herkes bana günübirlik ve ucuz geliyor sanırım şanslı değilim
Bizler için böyle olması gerekiyor, hayata 1-0 yenik başlıyoruz, dengeli bir hayat süremediğimiz için bu dengeyi sağlamak adına ekstra efor sarf etmekten başka yolumuz olmuyor, motivasyon da buna dahil.
Hayat ne yaşanırsa yaşansın bir taraftan devam ediyor. İnişler olduğu kadar çıkışlar da mutlaka olacaktır. Buna inanarak motive olmalı ve umutsuzluğa kapılmamalı insan.
Yani kücük bir dünyam var ve içinde çok fazla insan yok. ve yeteri kadar zaman yok kendi doğrularima göre yaşarim hayatı Bunun için endişeye mahal yok.
Sizin adınıza o kadar çok sevindim ki. Kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı bilen, çok güçlü bir kadınsınız. Sizi tebrik ediyorum.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim sizde çok naif ve çok güzel bir kadınsınız güzel yorumunuz beni çok sevindirdi bütün kadınlar adına ve kendi adıma teşekkürler. Birlik olmak birlikte olmak çok güzel 🫶🏽
Acılarımız ortak benimde ailem ayrıydı beni evlatlık verdiler üvey babmda öldü o günden beri kendimi bitirmeye başladım taki biri gelip kalbimden tutana kadar hiç mutlu olmadım huzuru ararım sadece