Eşya bile olabilir ya hani o içten gelen dur lan şunu bir öpeyim durumu. 😃
Öptükten sonra suratı hep böyle ajsjs
Öptükten sonra suratı hep böyle ajsjs

Hayır öpmemek için kendimi zar zor tuttuğum birisi veya bir şey yok.. ama olsaydı diyorum. sevgilim olabilir eşim olabilir.. ya da şirin bir köpek de olabilir. yani sevdiğim bir şey de olabilir.
Hayır öpmemek için kendimi zar zor tuttuğum birisi veya bir şey yok.. ama olsaydı diyorum. sevgilim olabilir eşim olabilir ama illa yok biri olacaksa da evcil hayvanım köpek var :)
Şöyle bi tatlı var ama tarifi yok o derece ❤️❤️❤️❤️
Cirkinnnnnn 🤣🤣🤣
Senin kadar olamaz işte o doğru
Yaa cirkinnn ama napayım miyavsuuuyu savunma şimdi 🤣🤣
Konuşma ya gıcık şey
Tamam len kizma🤣🤣
Cevap
11Cevap
Hayır yok, öpmek istediğimi öpüyorum sıkıntı olmuyor.
Öpesim varsa öpüyorum ben minnak pofidiklerimi :D
Allahım bunu en sonunda alıcam senden yaaaa bakışa baaakkk 😍😍😍😍 öpesim geleni öperimm
bisey diycem öpmeyi gec ben bunu direkt yutarım çok güzel bu. benimde kedim var deli ediyorum hayvani dile gelse sal beni tukruk salya oldu her yerim diye isyan eder
Bu minikler var 💙
Baba kuşun dışarıdan bakması of 😍😍
🥰🥰🥰
Öpmemek için kendimi zor tuttuğum şeyler ve anlar oluyor tabii ki . Bu ne güzel , bu ne tatlı şey Allahım diyorum.
Bir şeyi öpmemek için kendimizi zor tutmam öperim mesela bu minnoşa dayanamam mesela o sandalyeyi cırmıklayan tırnaklarını bile öperim 😘😘😘
5 yaşındaki yeğenimi ama zor falan tutmuyorum her buldukça öpüyorum yabani değil önüne gelene öptürüyor sevecen çok😂
burada komşu var bizim bebekleri var bir yaşnda falan onu görünce öpemek istiyom çok tatlı işte öpmemek için kendimi tutuyom
Papağanım😍 hanımefendinin keyfi gelince sevdirir öptürür bazen öptürüyo bazen gagalıyo hemen🙄 kıstırıp öpüyorum dünyası şaşıyo😂
Yiğenim
Burada iken çok öptüğüm için çocuk yanaklarını silmeye başlamıştı.
Muhabbet kuşumu öpmemek için zor tutuyorum kendimi
Öpmek o kadar kolay bir iş değil o yüzden öpme hissiyatı çok nadir gelir bana
Niye zor tutayim.. onu komple yutarım tipe bak jsjsj
Öperken insanlıktan mı çıkıyosun şunun surata bak 😃
Benim de bi kedişim var ama elletmiyo 🥲
Yok, öpmek istediğim her şeyi öpüyorum 🤦♀️
Hiç öyle zorlandığım bir şey yok hayatımda 😄
Oğluşumu hergün öpüyorum ve parmağımı ısırıyor ama napıyım o da bu kadar tatlı olmasaydı 🤷🏻♀️
Kediler hatta çocukken bir kedi yavrusunu öpmeye doyamamış kafasını ağzıma sokmuşum.
Kedim tabiki hiçte zor tutmuyorum gelişine öpüyorum
En İyi Cevap