AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben evden dahi çıkmıyorum
Ben 2012 den beri çıkmıyorum
Günün nasıl geçiyor? Oyun falan mı oynuyorsuj
mastürbasyon pc bağımlısıyım
Benim ne kendi odam ne pcm var Haşmetlide sakatlandı 31 dahi çekemiyorum sadece 1 yılda çürüyüp gittim
Tablet aldım iyice kendimi esir ettim internete
Model?
Ben 4 yıldır aynı telefonu kullanıyorum Clash royale bile açmıyor artık
Samsung geçen sene 5 bindi şimdi 14 bine aldım aq
Çalışıyorsan nasıl asosyalsin aa
Çalışmıyorum dedim
Aaa çalış o zmana yanlış anladım pardon
Tamam sen dedin diye çalışayım asgarü ücret Çalış çalış 2 karış 😂
O da var da kolay bişey bul part time
Yok benden ne olacak ki değmez
E kaç yaşına gelmişsin biriyle tanış ayrıca yorma kendini ayrıca cakismiyrisan annene babana yazık awk
16 Yaşında bu duruma duştum 11 yıldır böyle yaşıyorum 27 oldum askere bile bitmedim lise bile bitirmedim hiç arkadaş sevgili de olmayacak babada olmucam araba da sürmücem hiç bir yere gezmicem isteğim yok beklentim yok hiç bir şeyden.. kendimi sevmiyorum anne kabullendi baba desen rahmetli oldu
Açıktan lise oku daha çok genciz abarma pazartesi yeni bı hayata uyann dışarı çik iş ara emekli maaşıyla nereye kadar zaten
Okul benden geçti anlamam ailede bitiren yok ben genç değilim 30 a 3 sene kaldı.. valla ne çok pazartesiler geçti eve ait hissediyorum evden cenazem çıkar öyle değişiklik olur anca.. emekli maaşıyla ye iç yat
WOKWOWOW 30 YAS NE BE 70 YASİNDA İNSANALR UNUVERİSTE OKUYOR
Aklı olan yapıyor bize asgari ücret
Cakisrisan senin de aklın var olmuş olur yan yatarak değil ayrıca arkadaş istiyrisun cahil biriyle konusucak konu yoktur dışarı çıkmaz diyelim ee çağıran öder mantığı para da yok napcan
benden ne olacak
Hangi konualrda iyisin
mastürbasyon konularında
Yanlizlik hayatin boyunca peşini birakmicak
Sen zaten evlenmesinn
Ben ve evlenmek Önümüzde ki 76 yıl boyunca düşünmüyorum istesemde olmaz zaten sorumluluk alamam
Aa ben evenirim ama çocuk yapmam
sebep bana hiç bir şey yok arkadaş bile
Ben çocukları sevmem
Bende hatta insan sevmiyorum insan sevsem zaten bu halde olmazdım
Bne de sevmiyrium ama zorundayız katlanmaya
Bana hiç bir şey yok ne aşk ne cinsellik ne arkadaş ne ortam hiç bir şey insan hayatından uzak durmak geliyor içimden kaçıyorum kaçabildiğim kadar 11 sene oldu
Piskiyatris tek önerim o belki tranva falandır ben de gittim pigolga ama sarmadı
Bende gittim travma değil hayata karışmakdan korkmak kendini küçük görmek bende bir çok kez gittim ve yarıda bıraktım 1-2 kere ben hiç evlenmicem ama olsaydı bende çocuk istemeyen birini isterdim emin ol
Kısır bull
Senin gibi birini bulsam kafi ama o işlerde gözümde yok
Dışarı çıksan bulursun
Alası yok bütün iş kendimde bitiyor ben kendimi soyutladım bi kere ölsem sorumluluk alamam maalesef
Ben de öyleyim napıcaz?
Siz kurtarırsınız çünkü kızsınız ama Benim baya ağır kendimi hayattan sildim soyutladım birey hissetmiyorum hayalim yok
Hayır her gün ailemden hakaret işitiyorum ya
Cidden bi tane bile arkadaşım yok berbat bi durum cidden kızı erkeği yok bu işin
Benim daha beter kendimi hayattan soyutladım bende varım diyemiyorum bu hayatta hiç bir şeyden beklentim yok çürüyorum
Şu an bu durumda olanlar hep kendisinin en beter olduğunu düşünür. Durumlar aynı çalışmıyoruz, arkadaşımız yok, paramız yok, tahsilimiz yok. Nasıl senin daha beter? Durum aynı işte. Özürlü gibi bir hayat yaşıyoruz
Hayır ben yaşamayı mücadele etmeyi saldım zamanında lise okuyamadım 16 yaşından beri hayata karışmadım hep evdeyim göbek büyütüyorum kilo aldım dişlerim çürüdü boyum kısa çatlaklarım var sesim çocuk saçım kötü ölsem sorumluluk alamam lise terkim üniv görmedim hayatta para kazananam asgari ücreti küçümserim okuyamam ailemde tek lise mezunu yok ben dahil kendimi sevmiyorum arkadaş sevgili yapamam evlenemem gezemem araba süremem hiç bir şey yapamam ve hiç bir hayalim hiç bir beklentim yok hiç bir şeyden
Ben özürlünün ta kendisiyim
gördün
Berbat.
Hayattan beklentim mi var ben kendim berbatım siz yaşayın dolu dolu
Bu ayni ben jsjdks
Bence kendine haksızlık ediyorsun daha kötüsü bile var
Ulkenin yarisi boyle zaten
Ülkenin yarısı 2012 yılından beri kendini eve kapatıp göbek büyütüp çalışmayıp lise 1 terk olup şişmanlıyıp diş döküp saç kötüleşmesi vücut çatlağı boy kısalığı gezmiyor tozmuyor kendini sevmiyor mu
Aynıymışız