Ailem dahi çevremde cok fazla narsist var ve bir psikiyatrist hastalığımın olduğunu düşünüyorum henüz teshis konulmadı ama doktora göre panik atak anksiyete bana göre borderline olduğumu düşünüyorum. Zaten ilişkilerimde sağlıklı yürümüyor neyi sevdiysem kaybediyorum. Erkek arkadasımı çok seviyorum ama kafamda yasadığım seylerde aynı filmi yasıcakmısım diye çok korkuyorum. Beni gercekten kimse sevmicek mi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Böyleleriyle evlilik asla olmaz zaten de sevgililik ihtimali de biraz zorlanabilir deneme açısından hüsranla sonuclanır genelde
en kötü senaryo sende olsa bile bu hastalık ile yaşamayı öğrenen çok insan var.
Öfkemi kontrol altına alamıyorum sosyal hayatımı etkiliyor ve çok fazla sevgi açlığı hissediyorum ona karşı
Senin mi psikolojin bozuk sevgilinin mi
Benim var babam bana bugün sey diyor sen evlenme cocuğa yazık olur öldürürsün ruh hastası manyak elimizde kaldı bu diyor
Sevgilimde cocuk meselesini açınca ben yapar basına atarım bakmam dedim gerçekten 24 yasında abla olunca 8 aylık kardeşim yüzünden öfke nöbetleri geçirdim bugün. Keske sadece bu olsa sınavını batırdım öfkemi kontrol altına hem alamıyorum hemde asırı dengesiz hissediyorum kendimi. Sevgilim sey diyor yanımda olmasan içtiğini düşünürdüm toparlan dedi
Seninse (ya da çocuğun fark etmez) sağlıklı bir ilişki için tedavi olmak şart. Tedavi olursan sıkıntınız olmaz
Ufacık hatasında ağlamaya başladım sokak ortasında babama saldırdım bana bağırdığı anda ama biliyorum ki kimsenin umurunda değilim olmucam da..
Bunlar normal şeyler değil öfke kontrolü problemin var bu etrafında ki insanları ya da sevgilini geç kendin için büyük problem yarın öbür gün kendine zarar bile verebilirsin bir an önce bir psikiyatriste gitmelisin
Öyle düşünme bence, ailen de senin iyiliğini istiyordur
Gittim işte tam teshis konulmadı o panik atak anksiyete dedi ben borderline olduğunu düşünüyorum. Psikologa iyi bir doktora yönlendirdi beni gitmedim
Neden gitmedin ki, sen psikoloğa gitmişsin psikiyatriste gidersen daha iyi teşhis koyar ilaç falan derken iyileşirsin
Ha bu ara soruna yanıt veriyim seviyorsam tabiki olurum, iyileşmesi için de her şeyi yaparım
Psikiyatri koyamadı beni psikologa yönlendirdi orada teshisi koyar dedi ilaç verildi zaten tedaviye orada baslayacaz dedi ben maddi açıdan çekindim doğrusu
Sağlığın daha önemli çekinme de yani Maddi durumda iyi değilsen borç falan edin inan sağlık en kıymetli şeydir sakın ihmal etme
Sevgilimin beni sevdiğinden şüphem yok ben çift karakterliyim onu üzücem diye çok korkuyorum. Bunu herkesin kaldıracağı bir psikoloji değil çünkü
Aldatıldıktan sonra ve narsist insanlarla mücadele ettikçe hayatım iyice bok oldu afedersiniz ama şimdi ise kimseye güvenemiyorum ve beni iyi olmam için bana acı veren bağımlılıklardan kurtarmaya çalışıyor
Çift kişilik?
Ailem dahi arkamda kimse yok..
Bunu tüm kalbimle söylüyorum durumun bayağı ciddi, kesinlikle gitmelisin doktora bu sizin çabanızla çözülecek bir şey değil
Neden destek vermiyorlar
Borderline çift kişilik bozukluğu. Yani kısacası sizofreninin bir tık masum hali diyebilirim
Kendi dünyamda hem mutluyken hem mutsuzum duygusal dalgalanmalarım çok yoğun coğu zaman kontrol edemiyorum
Tekrar ediyorum doktora git
Bahsettiğin hastalık tehlikeli, daha kötü boyuta gelmeden git
Ona yani bugün iyi davranır asıksam yarın ruh halim ve hislerimle ne yaparım Bilmiyorum. Oda ikizler burcu zaten iyice ikimizde delircez gibi görünüyor
Çocuğu delirtme, birlikte iyileşin neden gitmiyorsun kendine bu kötülüğü yapıyorsun anlamiyorum cidden
Doktorda aynısını söyledi dediğim gibi bir anda olmamıs ve bir anda çözülmesini bekleme dedi. Teshiside koyamadı ona göre sadece ataklarımı kontrol altına almak için ona yönelik panik atak anksiyete depresyon bozukluğu falan ilaçları yazmış 30 mu 50 mg den basladı bide annem daha içmeden çöpe attı zaten
Arkanda biri olması gerekmez, kimsenin seni sevmesi, seni düşünmesi gerekmez sen kendine bu kötülüğü yaparsan inan kimse gözünün yaşına bakmaz
Neden? Afedersin de o nasıl anne neden çöpe atıyor
Onun için mecbur hissettiğim yerlerden uzaklastım zaten.. gidicem kötü olursam Şu an dürtülerin bana ya da baskasına zarar vermedi daha kontrollü davranıyorum
Devlet memuru olamazmısım
Daha kötü olursam değil şimdi git.
Aklım almıyor yapma bunu kendine gözünü seveyim ya yazık günah gencecik kızsın
şu an ne iş yapıyorsun ki
Kuafördüm bana mesleğimi zorla bıraktırdı. İş yeri bana zulüm ediyordu. O ipleri elime almanın zamanı gelmiş bile dedi
Kim dedi anlayamadım?
Erkek arkadaşım
Hmm değişik
şu an ne iş yapıyorsun
Oturuyorum eve işte ilk günümdü olaylı çıktım sevgilimleydim tüm gün. Bakalım neler yasıcam evde
Hayırlısı olsun hakkında ne diyim ki
İnşallah iyileşirsin