Kişilik & Karakter 2 ay Süper gücünüz olsaydı neler yapardınız? Aуfiℓizi Takip Et Xper 3 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Süper gücünüz olsaydı neler yapardınız? Süper gücünüz olsaydı neler yapardınız? Cevapla 5 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Barış_LonelyForeverFenomen Takip Et Master Yaş: 23 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 85,1b cevap paylaştı. Zamanda yolculuk olmasını isterdim bir de ölümsüzlük tabi ki de.. ve bunun dışında bir de dayanıklılık süper güç gibi şeyler 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 76% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Bir bana tuzak kuran kızın yanına gidip o çocukla konuşmalarını dinlerdim gizlenerek 0 0 Yorumla
Hakannn_3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 2 ay Herkesten gizler kendi çıkarım için kullanırdım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zamanda yolculuk olmasını isterdim bir de ölümsüzlük tabi ki de.. ve bunun dışında bir de dayanıklılık süper güç gibi şeyler
Bir bana tuzak kuran kızın yanına gidip o çocukla konuşmalarını dinlerdim gizlenerek
Herkesten gizler kendi çıkarım için kullanırdım
Işınlanirdim
Seni izlerdim :))