Arkadaşlıkta en değer verdiğin şey nedir? Bir kalemde arkadaşınızı silip atabilir misiniz?

Arkadaşlıkta en değer verdiğin şey nedir? Bir kalemde arkadaşınızı silip atabilir misiniz?

Ben arkadaşlık da her şeye değer veriyorum çünkü bu zamanda dostluk arkadaşlık o kadar zor bulunıyor ki kimse kimsenin yanında olmuyor herkesi kendini düşünüyor özellikle de zor günlerde güvenecek kimsem yok mesela.. bu yüzden de de samimiyet ve güvene çok değer veriyorum
Tabi ki saygı en başta ve sonrasında sadakati, anlayışı ve her konuda olumlu karşılamasa bile bunu belirli ölçülerde dile getirmesi. Ben kolay arkadaş olarak benimsemiyorum insanları, o hissi almam ve vermem gerekiyor. Zaten o güven oluştuktan sonra arkadaşlık kendiliğinden sağlanıyor..
Tabiki benimle aynı masada oturup çay içen sonra da arkamdan konuşmayan hakikatli arkadaşlık.
Kesinlikle öyle.. Ama şimdi öyle arkadaşı bulmak çok zor..
@tatlikizzzz34 O yüzden çok kimse ile muhatap olmuyorum, 1 tane 2 tane düzgün insan olsun yeter,
Bazilari var, 2 kelime konuşuyorsun hemen başkalarının dedikodusuna başlıyor günah yani, burada olanların lafını edin diyorum, işlerine gelmiyor, 2 gün sonra da bakıyorum benden samimiler lan daha 2 gün önce her lafı soyluyordunuz iğrençlik seviyesi üst seviye
Kesinlikle öyle.. Bu yüzden de kendi halimde takılıyorum.. En güzeli bu kesinlikle..
Keyfime diyecek yok..
Yemin etsem başım ağrımaz.. 😂
Rica ederim canım.. 🥰
Samimi olsun arkamdan konuşmasın güvenilir olsun. Birde mümkünse arada bir hesabı da o ödesin hep bana kitlemesin 😀
Hesap ödeme konusunda çok dertlisin sanırım.. 😂
Genelde birine kitlenir o durumlarda 🤣
Valla biz de genelde sen ödeyeceksin ben ödeyeceğim diyoruz.. En son biri ödüyor.. 😅
En son Perşembe günü gelen hesap 3 bin küsür liraydı. Mümkünse isteyen ödesin 🤣
Herkes kendi hesabını ödesin bence bu daha makul.. 😂
Biz de öyle yok. 😀
O zaman oturun komple ödeyin.. 😂
Sırayla kime denk gelirse. 😂
O da sizin sorununuz.. 😂
Sen gel sen öde bir seferde. 🤣
Ben kendi hesabımı öderim.. 😅
Olmaz oyun bozanlık yok. Hepsi sana ait.
Neden olmuyormuş.. Çok da güzel olur.. 😅
Hepsini sen ödeyeceksin
Hiç işim olmaz.. Kim ne yiyip içdiyse ödesin.. 😅
O zaman evden yap getir piknik yaparız 😀
Kolay gelsin sana.. 😅
Merci ✌️🌹
😄😄
Eic için teşekkür ederim ✌️🌹
Rica ederim..
Cevap
14Cevap
Sadakat, arkadaşlık ilişkilerinde bile çok önemli bir husus
Güven. Benim için olmazsa olmaz kavramların başında geliyor. Eğer bir insana güvenmiyorsan o insanla da arkadaşlık yapmam çok mümkün değil.
Dürüstlük ve sır tutabilmeli iyi günde kötü günde ☺️
Kesinlikle en önemlisi de bu zaten.. İyi gününde söylediğin sırrı kötü gününde ona buna anlatmamalı..
Bir arkadaşlıkta en çok değer verdiğim şey samimiyet ve güvendir arkadaşlığımın bitmemesi için sonuna kadar çabalarım ama olmuyorsa da bitiririm tam anlamıyla
Güven ve anlayış saygı derim ben. Ve mizah seviyesi de önemli. O kişiyle iyi anlaşıp ortak noktalarımızın olması gerekir. Sohbet anlamında kültür anlamında.
Ben zaten tüm sevdiğim insanlara değerimi çoğunlukla veriyorum ama bazıları o verdiğim değeri alıyor hop çöpe basket
Vefa çok önemli. Bir kalemde silip atarım belki ama sonra şans verebilirim. Bu o arkadaşımla olan ilişkime bağlı bir şey
Saygılı olmak ve haddi aşmamak çok önemli. Verdiğim değerin de karşılığını görmem gerekir. Aksi halde silerim.
Güven, sadakat, gerçek sevgi... Ve evet gerekirse bazı yanlışında silip atabilirim...
Samimiyet, sevgi ve güven en onem verdigim seylerden biri.
Güven ve samimiyet. Şüphe duyduğum kimseyle arkadaşlık etmem.
Güven ve değer verdiğim değeri karşıdan göremiyorsam net silerim.
Kötü alışkanlıkları olmayacak, dürüst olacak, edepli olacak falan filan
1. Samimi olması
2. Çözüm odaklı olması
3. 2 yüzlü olmaması
Dürüstlük ve güven.
Saygı anlaşabilmek konuşabilmek paylaşabilmek
Güven ve sır tutması bişey oldumu satmayacak
Sırrımı sırrı olarak görüyor mu
Sadakat
Vefa
Vefa 🤝
güven