Hayvan sevmek ve kucaklamak öpmek. Kimsenin olmadığı bir deniz kenarında oturmak veya ormanda dağlarda gezmek. Dondurma ve pizza beni aşırı rahatlatıyor 😂 anlaşabildiğim biriyle gülüp eğlenmek. Çok güzel bir kitap okumak. Açık bir alanda şehir ışıklarından uzak bir yerde yatarken yıldızları ya da bulutları izlemek.
Umutsuz olduğu bir anda sevmek, ister her insan Birazcık şanslıysan neden olmasın Kendinden emin değilsen, sevme Bensiz mutluysan Hep öyle kal Eğer her gece yattığında Büyülü düşler sana Benden bahsediyorsa Hemen tatlı uykundan uyan Çünkü ben hiç uyuyamam Seni düşündüğüm zaman Ben ki sevmekten hiç usanmam Umutsuz olduğu bir anda sevmek, ister her insan Birazcık şanslıysan neden olmasın Kendinden emin değilsen, sevme Bensiz mutluysan Hep öyle kal Eğer her gece yattığında Büyülü düşler sana Benden bahsediyorsa Hemen tatlı uykundan uyan Çünkü ben hiç uyuyamam Seni düşündüğüm zaman Ben ki sevmekten hiç usanmam Eğer her gece yattığında Büyülü düşler sana Benden bahsediyorsa Hemen tatlı uykundan uyan Çünkü ben hiç uyuyamam Seni düşündüğüm zaman Ben ki sevmekten hiç usanmam
Aslında doğayla ve hayvanlarla geçirdiğim her an bana terapi gibi geliyor.. illa tek başına biseylerse.. sahilde yalnizken içtiğim bi filtre kahvenin keyfi gibisi yok hele bi de hava yağmurluysa..