AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Türk kızları motor oldu zaten artik bir laf daha vardır çalışan motor soğumaz diye bunu söylemen de iyi geldi haaa iyi güldürdün ahaha 🤣🤣🤣
Ya gül de bana ne anlama geldiĝini anlat😂
Yorumlarda yazmışlar zaten k. aşar s. ürtük o.. rusbuu demek oluyor
Onlardan önce seninkini okumuştum erkeklerin dilini anlamak zor
Beni şu anda çok şaşırttın bakk şimdi hic beklemiyordum ilk defa oluyor birisinin o kadar yorum içinden ilk benim yorumumu okumasi
Ilk değil de belki ikidir çünkü kötü bi anlam filan dediler insanoğlu merak ettim ben de etmez olaydım meğer namusuma laf etmişler ben de safım ya da bilgisizim inanmıyorum kötü anlamda dememişlerdir diyorum sonra da öğrenince kendime sinirleniyorum
Senin gibi böyle söyleyen olmayınca tabi ben ilk zannediyorum seninle alay etmeye calismislar sadece sen onlara bakma
Ya millet de gömecek birini arıyolardı yok yatakta başarılı istekli kaşar bilmem ne 90 60 90 ateşli emojiler filan zerre umrumda değil ki
Bunun manası çok derin, adama bilezik gibi geçiririm demek
Argoda, her erkeği yoldan çıkartan hızlı oynak kadın.
Teşekkür ederim🥰
Yani açıkladığın için😅
Aslında tam olarak mustafakaptannnn isimli üyenin anlattığı gibi. En açık hâli.
Ya ben böyle bi şey beklemiyordum zaten öyle bi kız değilim ama sapık bi arkadaşım söylemişti ve yanındakiler sırıtmıştı başarımla alakalı konuşuyodum sen de makine gibisin dedi ve güldüler ben akademik anlamda söylediğini sanmıştım
Motor dediğim gibi argoda kötü tabirdir. Sana makine dedilerse herhalde çok çabuk, art arda, aynı biçimde yapılan veya olan şey anlamında demiş olabilir.
Inşallah kötü anlamda dememişlerdir öyle gözükmek hiç bi kız istemez
üstünden inilmeyen ha bire birilerinin rahat rahat bindiği herkese veren demek :D
Nee😳😳😳
net açıklaması bu işte :D
Ya peki sadece bu konuda mı makine denir mesela çalışkanımdır da iş çıkarırım bu konuda olamaz mı
olmazzz
Fenasi bir anlami var:)
Bunu demisse aklindan ne geçiyodur peki
Motor oldugunnu sana soylemis ise cok erkekle birlikte oldugun.
Makine denmişti bana da motor denildiğini duydum bi kadına
Makina iyidir tas bebek, fıstık 90-60-90 💥🔥
Yahu peki bu anlamda değil de makine gibi çalışmak anlamında olamaz mı
Bilmem oda olabilir. Soyleyen ne demek istemis olabilir. tahmin etmek zor ama motor fena bisey ;)
Yok motor bana denmedi çok şükür bi kadına dendiğini gördüm ve aklıma bana da makine diyen biri olduğu geldi ondan sormak istedim
Tabi ki de kötü anlamda.
Kasar demek istiyorlar
Kadın profesyonel kaşar demek istiyor
Kesinlikle kötü anlamı var
İğrenç
Yes kaşar demektir
Var tabi
Nedir
Aşırı derecede cinsellik yaşayan para karşılığı ya da karşılıksız
İğrenç ya bi de bilmediğimden sordum çok yorum gelince anladım ki pis bi anlamda
Evet anlamı hiç iyi değil
Kendkme sinirleniyorum bu bel altı anlamları anlayamıyorum bi kere de ceviz kırmakla alakalı bi şeyi anlayamamıştım...
Tam olarak nasıl söylenmişti
Ya işte derslerimdeki başarımı anlattım konuşuyoduk konu da buydu bana makine gibisin sen dedi ve arkadaşları güldüler
Ben de inanmadım kötü anlamda olduğuna hani fabrika gibi çalışmak vs şeklinde algıladım
Yok yok bu durum bariz bi şekilde kelimeyi kötü anlamda kullanmamışlar
İnşallah çünkü öyle biri değilim ve üzdü kaşar filan yazdılar
Sana çok çalışıyosun demek istemişler ama o kelimenin iki anlamı olduğu için o yüzden gülmüşler senin adına kötü anlamda kullanmamışlar yani
Kaşarı ne alaka yazılar onlar cidden harbi sa lakmış
Bilmiyorum ama erkekten erkeğe değişen bi anlamı varmış onu da öğrendim sadece bundan sonra daha dikkatli olmak için erkek tabirlerini öğrenmeye çalışıyorum
Anladım lakayit olarak gördüğün hiç bi erkekle diyalog kurma canın çok sıkılır
Merak ettiğin varsa sorabilirsin
Var aslında mesela burada bi tsne erkeğin sorusuna yorum yazmıştım öneriler vermiştim sonra asker olduğu için online tavsiyeler verdim kullanmasam da uygulama ismi verdim ve profil fotoğrafımda herhangi bi insan resmi olmamasına rağmen istek attı askerliğiyle alakalı bilgi vericek sandım soru sorucam filan dedi hiç bi art niyet beslemeden sevgilim var seviyeli bir konuşma olucaksa isteğini kabul edicem dedim. Sonra çok değişik davrandı sapık değilim çikma teklifi etmedim neden sevgilini kattın filan dedi ön yargı kötü dedi baya farklı davrandı isteğini geri çekti kanka filan dedi konuşmaları erkek arkadaşıma attım yürümüş sana dedi ve kavga ettik her erkeğin bana yürüdüğünu zannediyor peki sence neden böyle r yaptı oğlan
Bu kadar uzun mesaj beklemediğin için bayıldın galiba😅
Biraz baygınlık geçirdim sanki😉
O erkeğe baştan tavrını koyduğun için baktı senden farklı bişey isteyemeyecek hemen geri çekildi düzgün erkek imajı verdi
Düzgün değil de artık yeni erkekler yeni nesil erkekler tripli olmuş. Bana sorucağın soruyu sor dedim merak et dedi aklimda kalicak dedim naz yapıyorum merak ey dedi ben de askerlikle naz yapmak kavramları çok yzak dedim tekrar zoruna gitti filan konuşmayı o şekilde sonlandırdı ben insanları çok tanıyamısyorum kavramlandıramıyorum
Merak etme bu durum sadece sende yok bende yaşıyorum hiç alakasız davranıyo insanlar
İnsanlar cidden çok değişti naz yapıp trip atan erkek mahalle abisi gibi dolaşan kızlar
Dizlerini birleştirip hanım hanım oturan erkekler bacaklarını ayırıp yayılan kızlar bi tespihleri eksik
Ve ben dönüp kendime bakıyorum ne dedim de bu muameleyi gördüm diye sadece çocuğa önceden söyledim ki medet ummasın gözüne sokmadım kimsenin... sokakta bile lakayıt tavırları var hemcinslerimin utanç verici
Senin bişey yapmana gerek yok tamamen karşı tarafla alakalı
Sen bişey demesen bile karşı taraf istediği biçimde davranacak
Kesinlikle öyle ama bazen biz de hatalı davranabiliyoruz ondan demiştim
Farkında olmuyosun çünkü türkçe elastik bir dil kelimenin birden fazla anlamı olabiliyo
Sen cümleyi nasıl kuruyosun ama karşı taraf nasıl anlıyo ve de anlamak istediği gibi anlıyo
Özellikle erkekler kadınları anlıyorum ama erkeklerin garip tamlamaları var buradan öğrendiğim çok af edersin çimene bile farklı anlamlar yüklüyolar ve ben bunu erkek arkadaşima sorarak öğrendim erkekleri ve hayal güçlerini anlayambıyorum ha bi de birbirinizin dilinden anlamanızı da anlayamiyorum
Türkçe başka bi dil ama erkek Türkçesi daha başka bi dil anlayamaman normal çünkü hep içinde değilsin bu üslupların arada bir duyuyosun
Yani aşina olduğun bir durum değil
Kesinlikle öylee hep başka erkeklere sorarak öğrnedim iş işten geçince...
Bence kimseye sorma Google dan araştırıp öğren yoksa sorarken de rezil olma durumun var
Ya acıkcası burada ateş atan filan oldu 90 60 90 diyen kaşar diyenler oldu ama beni tsnımadıkları için pek umursamıyorum
Burayı umursama zaten ciddiye alınacak bi yer değil burası
Geyik muhabbeti yapıp eğleneceğin bi yer burası arada doğru insan illaki çıkıyo yardım istiyo bişey danışıyo bunuda anlıyosun zaten
Yok ya çoğu erkek kız var diye kaydolmuş biliyorum hani o kadar da saf değilim mesaj kutum eskiden acıktı dünyada göremeyeceğin şeyler gördüm ve yani nasıl bi bilinçaltları varsa hint kumaşı zannediyolar sövüp engelliyodum sonra da mesaj kutumu kapattım filan aslında burdaki kadınlar da biraz eğlence kadını
Ortamdakiler iyi olmayınca iyi olan kişide iğrençliklere maruz kalıyo gayri ihtiyari olarak
Aynı durum erkekler içinde geçerli abaza dolu burası iyi birisi denk gelince oda arada kaynıyo abaza yaftası yiyo
Ya mesela şöyle bişey var abi ben namaz kılan bi insanim ve bi erkek şahsı bana muhafazakarsan bu uygulamayı neden kullanıyosun demisti...
Onunda sebebi burada bir dolu kaşar var buraya gelen her kızı kaşar sanıyo ama işin aslı öyle değil
Bu tamamen o kişinin cahilliği ile alakalı
Herkesi aynı kefeye koymak bildiğin cahilliktir anlayacağın
Evet öyle deyince bi kendime baktım zaten bi süru abazan var sapık var neden kullanıyorum dedim sonra dedim ki soru soruyosun millege yardımci oluyosun umursama
Bir kişiye yardımcı olsan bile yeter çünkü bir insanın hayatına olumlu yönde dokunmak çok önemli
Öyle elbette ama iyi niyetli kadın mı erkek mi daha fazla sorarsan bu uygulama için kadınlar daha yardımcı oluyor. Mesela kızlarla alakalı bi soru yazınca yalnız kızlar butonuna basmayı da unutunca soruna gereksiz erkek yorumları geliyor. Kimisi aðağılıyor filan da hani yürümeyi yav78şamayı da geçtim hakaret yiyo insan
Tipik düşük değer erkek modelleri ulaşamayınca hakaret ve aşağılama bu insanlar normalde toplumda da varlar ama kendilerini gizliyolar kınanıp toplum dışı kalmamak için bu tip mecraları buluncada gerçek kişilikleri ortaya çıkıyo diyeceğim bu siteyi toplumdan ayrı düşünme
Gerçekten de öyle hatta içlerinde sakladıklarını kusuyolar. Bana hakare eden biri vardı sen işte çok erkek görmüşsundur dedi bana bu bir hakarettir çünkü başka anlamda dedi sana iltifat eden olmamıştır dedi sonra arkamdan şu lezzetli anlamına gelen🤌 şu hareketi yapmış arkadaşlarım söylediler kilomu sevgilimi filan sormuştu bazı erkekler de bu yolla halleniyormuş anladım😂
Daha neleri var öğrendikçe bunları umursamayacaksın aşağılık insanlar deyip geçeceksin 😉
sana istek atabilir miyim konuşmasak bile arkadaşlarım arasında görmek istiyorum da
Erkek olduğum halde ben bile geriliyorum bu kadar da rezil olunmaz hemcinslerimden utanıyorum
Tabi ki nasıl istersen
Teşekkür ederim kendi abim gibi hissettirdin 🥰
Ne mutlu bana öyleyse kızçe🤗
Aksaray erkeği
Derken
Aksaraylımı
Evet
Aksaray ne alaka?
Kendisi benim arkadaşkm olabilir dkfkfd
Adı ne
Hayır yanlış anladın aksarayın nerden çıktığını sordum yoksa oralı değildi ve sevgilim filan da değildi normal arkadaş ne cürretle bunu der
Bilmiyorum arkadaşım çok iyi seks yapılır manasında diyordu seksi demek istiyordu
Anladım da o konu dışında bi anlamı olamaz mı sence
Olabilir çok konuşuyor fiye dşyebilir
Yok da mesela fabrika gibi çalışmak (akademik anlamda ders anlamında) zeki filan demek istemiş olabilir mi
Cümleyi nasıl kullandını bilmiyorum
Sen de dersleri hiç salmıyosun makine gibisin demişti sanırım ama erkekler güldü onlar öyle yapınca ben de şüphelendim azıcık
Çok çalışıyorsun demiş çvmül seni ama heralde kankan
Ya kankam değildi ama arkadaşımdı biraz sapıklardı ve ben uzak dururdum genelde gevşek hareketleri vardı sevgilisi olsa da beni çağırırdı ben bağırırsım sinirlenirdim ama hiç arlanmadılar otobüsü beklerken yalnız kalmamam için yanımda durmalar filan
İlgisini sevşyorsun
Ben sevmiyorum aslinda ama komikler böyle normalde ne akıl danışacaĝım ne de hayatımda istediğim tipler ama insanlık edip hal hatır soruyorum ya da onlar soruyor sonra erkek sayısı nedense artıyor ve pis muhabbetler dönüyor ben de uzaklaşıyorum
Hımm senin libifio düşük onlarda abaza
Ya ne alaka sapıklara karşı neden bi istek besleyeyim 1 kişi yeter bu ne alaka hem de
Yani demem o ki sen bu muhabbetleri sevmiyorsun onlarda çok seviyor lise çağındamksın
Hayır lise bitti ama arkadaşim lisedendi mühendisliğe başlıyorum
Oo kolay gelsin ne mühendisliği
Adli bilişim (siber güvenlik)
Öyle bir mühendislik olduğumu ilkkez duyuyorum
😂😂 ruhun duymadan sızarız sistemlerineee bir gece ansızın gelebiliriz🤣
Hahaha biziöm sistemimize girmek öyle kolay değil djjdkdk
Hayırdır deep web de mi ilgi alanın dahilinde