Sevinenle üzülenin aynı zaman dilimini paylaştığı garip bir dünya.

Sevinenle üzülenin aynı zaman dilimini paylaştığı garip bir dünya.

Gelin arabasıyla cenaze aracının art arda gitmesi gibi. Hepsi olağan, hepsi insani. Ben hüzünlüyken bir başkası en mutlu gününü yaşıyorsa bu bana herhangi bir şey hissettirmez. Acı bir gülümseme belirir yüzümde en fazla. Onu da kendi mutlu günlerime sayarım.
Bu duyguyu tamda dün yaşadım. Öfkeli değildim ama çok şaşkın ve üzgündüm. O kadar garip bir gün yaşadık ki. Ama hemen yanımızdan geçen arabada son ses müzik dinleyerek eğleniyorlardı. Ne kadar garip dedim içimden bir taraf üzgün bir taraf mutlu. Hayat böyle bir şey işte..
Sık sık yaşama :)
İnşallah.
Belki de ben eğlendiğim zamanlarda da başkası acı çekiyordu.
Nasıl mutlu olduğumda mutluluğuma adapte olduysam, mutsuzluğumda da acıma adapte olurum. Çektiğim acının bile hakkını veririm ben 👌
Çok keskin.
Tecrübe kazandığım bi konu olduğu için bu keskinlik
Tecrübeler genelde keskin olmamayı öğütler ama :)
Büyük konuşmaktır o :) keskinlik başka. Sivrilmek gibi.
Cümleler maşallah pek sivri ahahaha
Gelmicem bidaha sorularına 😂
Kendimi gördüm bir an, bende öyle cümleler kurarım genelde. Demek böyle gürüyormuş :) Tehtit dili de var ahahah
Beni ilgilendirmez. Ben mutsuzum diye bütün dünya mutsuz olsun istemem. Herkesin kendine göre bir yaşam tarzı var. Ben kendi dertlerim ile baş başa kalabilirim. Benim için hiç sorun değil.
Cevap
3Cevap
Dağıtırım ortamlarını 😒
Beklenen kan giriş yaptı
Beklediğinize değsin djdj
ahaha değdi değdi
😌 dalganda sörf yaparım
Gençliğine yazık :)
He doğru.
ahaha anlaşıyoruz
Sana öyle geliyor :D
Temkinli olmakta fayda var ahaha
Sana pis gıcık oluyorum 😃
Güzel olan da bunu hissettiriyor oluşun, dürüstlüğün için ayrıca çok teşekkür ederim ahahaha
Kurtulursunuz merakta kalıp kendini heder etme ahahah
🤧 peki
Kendi hüznüme kapaklanmışken kimsenin hiçbir şeyini umursamam..
Olabilir. Hayat bu. Kimsenin mutluluğunda, eğlencesinde gözüm yok. Onların da benimkinde olmasın.
:) Olmasın.
Benim derdim beni ilgilendirir başkasının mutluluğu bana dert olmaz sadece kabuğuma çekilip yalnız kalmak isterim
Umursamam boyke böyle şeyleri sonuçta hayat devam ediyor
Başkalarını önemsemiyorum kendi hayatıma bakarım yoluma bakarım kendi dünyamda çözerim sorunumu
Aslında o kadar üzgü, kı
Aslında o kadar üzgün, kırgın, öfkeliyim ki ama yansıtmayı da sevmiyorum gülüp yaşıyorum.
Sen yansıt, çekeriz her türlü kahrını. Rahat ol yeter :)
Yok yahu kimseye kahrımı yansıtmaya niyetim yok ☺️ hallederim ben. Ama teşekkürler ✨
Tüm bu duygularını iyi değerlendireceğini biliyorum. Rica ederim.
Başkalarının mutluluğu beni rahatsız etmez.
O an onları farketmem
Zalımsın hayat diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?