Çok kitap okudum. Özellikle bilim üzerine birçok kaynak inceledim. Yine bilim ile alakalı sürekli videolar izliyorum. Meraklı bir insanım. Merakımı bu şekilde gidermeye çalışıyorum.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evreni anlamaya çalışıyorum çünkü her şey birbiriyle bağlantılı, evrenin yapısından çıkardığım en ufak şey yeni bir bakış açısı katıyor manevi olarak bu şekilde geliştirmeye çalışıyorum yani kısaca felsefe yapıyorum.
Akademik olarak ise konuyla ilgili tam bir fizibilite çıkarmaya çalışırım, mikro dallarda makaleler örnekler incelerim insanların düşüncelerini hangi açılardan baktıklarına dikkat ederim çoğu zaman google akademik'den çıkmam.
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Kitap okurdum eskiden.. ama şu sıralar sadece spor yapıyorum film dizi izliyorum şarkı dinliyorum ve oyun oynuyorum bunlar bana iyi geliyor şimdilik... bir de geziyorum biraz
Derler ya; " insan mikroskopu keşfedince değerini, teleskopu keşfedince değersizliğini anladı." bende tam olarak bu noktadayım bir şeyler öğrendikçe hem değerli hemde değersiz olduğumuzu anladım. En bilgili insan bu hayatın amacını anlayan insandır 'Ne için yaşıyorum?' Diye sorun kendinize eğer buna cevap verebiliyorsanız siz gerçekten de bu hayatı boş yaşamamışsiniz derim.
Gördüğüm, okuduğum, dinlediğim, yaşadığım her şey üzerine bir durup düşünürüm, her şeyin bana bir ders verebilecek potansiyelde olduğunu düşünüyorum. O dersi çıkarmadan geçmem.
Oyun oynuyorum. Oynayarak da dil öğreniyorum. Onun harici kendimin en iyi versiyonu olabilmek gibi bir amacım yok. Hayatımın hiç bir alanında kendimi bir yarışa sokmuyorum.