''öff yavrum hepsi senin mi?''
''Senin anan arı mı bal gibi çocuk yapmış!''
''Lan amma hassassın he ağlama ikide bir!''
''O pantolonla mı geliceksin sen! Beni katil etme git çıkar şunu!''
tabirlerini rolleri değiştirerek kullandığımız ortam hayal edince absürt olmadı değil hani :D ahs Peki sence nasıl olurdu roller değişmiş olsa? :D Keyifli günler.. ✨😜

'hepsi senin mi?' 😋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Kadınlara yapılan tüm yaftalar erkeklere yönelir ve komik olurdu 😅
Kilitli demir kilotla gezerim ozaman Allah muhafaza yol kenarında ıssız yerde kıstırırlar namus elden gider 🤣
@r_engarenkyollar
ahs :D
olur mu olur 🤣
Efsane olurdu. Biz tahrik olurduk artık onların mini eteklerine, kısacık şortlarına. Birinin belinden sarılıp sarılırken eteğinin altından kalçalarını avuçlardım.. 😃😃
Popolara mukayyet olsunlar, acısı fena çıkarırız 😄
derken
Hepsi senin mi yavrummm @crazzy42
benim ne yapacaksın
Güldürdün valla😃
Hahah kaşınmayın:D
kaşınırsam ne olur
Şu aralar böyle değilmi zaten roller değişti erkekler kadınların yerine kadınlar erkeklerin yerine geçti
Arada olsa çok iyi olur kadınların değerini anlarlar ben gelmeye işten yemek temizlik hazır olcak çocuğa bakılacak ama nerde 😅😅
Diyorsun yani birde çocuk yapsa tadından yenmez mi😃
Zaten var onu bırakırım başına ben çalışırım
Hayaller güzeldir
Karşı cins arkadaşımla bunu yaşıyoruz zatən. Evinin önünde arabada 40 45 dakika hazır olup gelmesini beklemişliğim çoktur.
Bende bişey değişmezdi zaten genelde konuştuklarıma karışmıyorum onlar bana karışıyor giyimime hayatıma dışarı çıkmama falan
Kızlarda çok kıskanç olur oranı açma buranı açma kızlar ne der okula bakma oyarım gozuni vay yandık
Güçlü olmak zorunda kalmazdik, duygularımızi rahatça yaşardık, daha çok ilgi görürdük, hemen evlenmek isterdik bizde, güzel olurdu bence yani 😊
Dünya zaten bu noktaya hızla gidiyor. Güzel kardeşim çoğalacak. Sonumuz felaket.
Acayip komik olurdu.. kısmen de bu moda dönüldü sanki 😒
Benden mükemmel bir erkek olurdu 😂 kesin çapkın olurdum 😛😂😂
zaten öyle olmuş kadın erkek gibi davranıyor erkekte kadın gibi davranıyor
Vermicemm vermicem işte 💃Anam göstert ama elletme dedi 😒
Herhalde beni çekiştirip dururlardı kavga ederlerdi 😄
Allah’ım Allah’ım böyle bir şeyi düşünmek istemiyorum😅
Nasıl olur deneyeyim... ' @Amoun Off bee yavruuummm hepsi senin mi? ' 😋
🫣
😳 hayır tabiki.. bana beni bırakmayan senin.. 🤫
@Amoun karşılıklı ❤️🤗
Fena olmazdı 😬😂
Bence muhteşem olurdu yaşattığıni
Yaşa gibi idjsjjsjs
Ben olmak istermiyidm bilmiyorum sabah ofiseee ayyyy gunaydim ayolll diye giremem 😀😀😀
İsterdim sjdnmdmd
Sen erkekmi olmak isterdin :)