Kişilik & Karakter Yüzünüz eskisi gibi gülüyor mu, mutlu ve huzurlu musunuz? deadofwrite8916 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yüzüne sahte birer maske takınıp hayatını yalanlar üzerine kuranlardan mısınız yoksa gerçekten içiniz rahat mı? Güncellemeler+1 yıl Bu durumdan kurtulmanız için size bir kaç çözüm sunmamı ister misiniz? Yüzünüz eskisi gibi gülüyor mu, mutlu ve huzurlu musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Mutlu değilim ben hiç 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Okul zamanımda çok mutluydum. Şimdi o mutluluk yok :( 1 1 Yorumla deadofwrite8916 +1 yıl Bir çözümü var aslında çok basit.
RakıApexPredator Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Gülünce güzel gülerim. O gülüşü bana kimse kaybettiremedi. Buna müsade etmem :) 1 0 Yorumla
dasMaedchenisthier Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Şu aralar huzurlu ve iyi hissediyorum ama bu sahte bir şekilde değil, gerçekten böyleyim 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Eskisi gibi degilim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mutlu değilim ben hiç
Okul zamanımda çok mutluydum. Şimdi o mutluluk yok :(
Bir çözümü var aslında çok basit.
Gülünce güzel gülerim. O gülüşü bana kimse kaybettiremedi. Buna müsade etmem :)
Şu aralar huzurlu ve iyi hissediyorum ama bu sahte bir şekilde değil, gerçekten böyleyim
Hayir hic mutlu degilim
Ah bi on yıl öncesine dönsem
Garibanın yüzü güler mi hiç
Eskisi gibi degilim
mutluyum bakalım ne kadar sürecek :D
Hayir
Hayir