Hadi benim hiç bir şeye hevesim yok, vazgeçmişliğin alâsı işlemiş bünyeye. Hayalleri olanlar ve karşılarında pekte çabalamadan gerçekleştirmiş olanlar.

Başarabilecek misiniz?
Hadi benim hiç bir şeye hevesim yok, vazgeçmişliğin alâsı işlemiş bünyeye. Hayalleri olanlar ve karşılarında pekte çabalamadan gerçekleştirmiş olanlar.

Başarabilecek misiniz?
Sizin derdiniz ney? Birisi sizin hayallerinizi yaşıyor diye niye sinir, kıskançlık yaşıyorsunuz? Onların adına mutlu olmak varken neden hep negatif duygularla başkasının başarısını çekemiyorsunuz? O başardıysa sizde başarabilirsiniz.
Sinir, kıskançlık veya diğer negatif duygularla ilgili bir ifade geçmiyor soruda. Bu üslubun, iddia ettiğin negatiflikleri üçe beşe katlar.
Şanslı insanların şansını vurgulamak kıskançlık değil. Başarı hikayesi yazanlara respect.
Alta gelen yorumları okumadın herhalde
Cevap
4Cevap
Hedefleri ve amaçları olmayanlar hedefleri ve amaçları olan insanların araçları oluyor sert ama gerçek..
Hayallerimi yaşayan tek insan var yeryüzünde, ona da her zaman denk gelemeyeceğim için rahatsız olmuyorum
Haftaya göreceğiz :D Elon Musk İzmir'e geliyormuş bakalım nasıl yaşıyor.
Hayalleri bile yarım yamalak olup fakat asla çabalamadan başaranlara hayret ediyorum.
Acı. Ne hissettirebilir ki? Senin eşşşşşek gibi çalışarak belki elde edebileceğin şeylere hiçbir şey yapmadan sahip insanları görmek tanrıyla aramı açalı çok oluyor.
Kıskanmam ama imrenirim
Kıskanmıyorum sadece imreniyorum
Şanslı veletler
Hepsini skesm geliyor kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?