Kulağa iyi gibi gelse de, uzun dönemde yorucu bir faaliyet bence.
İnsan nefes alabileceği bi arka balkon arıyor..
Kulağa iyi gibi gelse de, uzun dönemde yorucu bir faaliyet bence.
İnsan nefes alabileceği bi arka balkon arıyor..
katılıyorum bu arada. kendi kendine yetebilen insan takdir görür, ben öyle olduğuma inanmak istiyorum ve öyle insanlardan hoşlanıyorum ama hayat gerçekten tek başına sınanacağın bir sınav olmak zorunda değil. bazen her şeyin üstesinden gelemiyorsun.
Takdir görmek için güçlü durmaya çalışıyoruz biraz da sanırım, ben kimseye muhtaç değilim i göstermek için.
İnsan öyle bir mekanizma degil ama günümüzdeki bireysellik oraya geldi artık.
ben bi erkek olarak şu yaşıma kadar kimseden ne takdir gördüm ne de sırtım okşandı hsdlfkhg mecbur olduğum için böyleyim ve şikayetim de yok açıkçası, hayat bana adil davranmadı diye zırlayarak vaktimi harcamam mantıksız olur. yine de dile getirmekte fayda var, elimden tutacak birisi olsa (bu bi dost akraba veya sevdicek de olabilir hiç fark etmez) haketmediğim, bana ağır gelebilecek, etksinden kolay çıkamayacağım bi durumu kolay atlatırdım diye düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum..
Kimsesi olmayan biriyle etrafında onu seven insanlar olan biri aynı değil.
alkış emojisi attım say
yok mu emojin
bilgisayardan giriyom da :D
Bence çok iyi baskasının düzenine göre değil hayatında kendine bellediğin istediğin doğrultuları ve sana özel sahip olduğun birşeylerin var bence bu güzel kıymetli bir şey
Cevap
6Cevap
O balkon maalesef olmuyor geceleri özellikle
Geceleri yokluğunu daha çok hatirliyorsundur
Yoksa gündüz de ayni
Gündüz iş güç felan derken geçiyor ama gece öyle değil
Benim çalışırken de aklıma geliyordu.
İnsanların esi/sevgilisi cicek gönderiyor, akşama sürpriz ayarlıyor, evden gelen bebeginin videosunu izliyor, evdeki pozitiflik işine yansıyor..
Ama senin (yani benim) evde bile huzurun yok, sabah ayrı akşam ayrı harpten çıkmış gibi geliyorsun. Falan filan işte..
Dertleşelim mi az bana sigara yaktirdin da?
Olur.
Kimseye muhtac olma ama dayanagin insanlar oksun cevrende
Dayanaklar da çok dayanıklı değil artık.
Bu devirde herkes çıkarları varsa yanında samimi balkon bulamazsin
Samimi balkon aranıyor afsga
Sahibinden. com
Kesinlikle öyle.. yalnızlıktan bıktım usandım
Dünyada bir insanın erişebileceği son nokta.
Sıkıcıdır
Yorucu ve yıpratıcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?