" Ne zaman eskisi gibi bir tepki verecek olsanız, kendinize geçmişin tutsağı mı yoksa geleceğin öncüsü mü olmak istiyorum? diye sorun.."
Deepak Chopra..

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer " Ne zaman eskisi gibi bir tepki verecek olsanız, kendinize geçmişin tutsağı mı yoksa geleceğin öncüsü mü olmak istiyorum? diye sorun.."
Deepak Chopra..

Aile kökeni olarak bedeviyim ve japonyada yaşadığım için fırsat verildi, japon askeriyim. Görev icabı gitmemiz gereken yere giderken uçakta fazla ağırlıktan dolayı biri atlamak zorundaydı beni attılar. İlk paraşütüm arızalı çıktı yedek paraşütüm yere 10 metre kala parçalandı. Çöle düştüm elimdekiler bir süre yetti ama bitti. Günlerdir aç ve susuzum derken ilk serap gördüm gerçekmiş kutup ayısı saldırdığı esnada sırtımı döndüm çantamı parçaladı, kovalıyor şuanda. Bir ses duydum helikopter sesi. Önüm uçurum, sağımda yılanlar solumda akreplerle dolu bir geçit. İlk tepeden baktığımda fark ettim uçurumundan aşağısı gözükmüyor bile öyle büyük. Üstümdeki helikopterde göreve gittiğim yerdeki düşman askerleri ile doluymuş kuyruğundaki armadan anladım ve ateş ettiler, haliyle yara aldım tepemde dönüyorlar. Uçurumun altından yükselen alevler görüyorum sadece.
İşte benim hayatım.
Hayatımı aslında bir şeye benzetemiyorum hiç. çünkü düşündüğüm zaman benzetebileceğim ya da empati yapabileceğim hiç bir şey yok kendi hayatımla. ama Joker filmini çok sevdiğim için aklıma ilk Joker filmi geliyor.. orada ki karakterle çok benziyorum filmin konusu dram içermesi ve Joker inde aslında hayatın gerçeklerini ve toplumun iki yüzlü olmasını görmesi.. bunların hepsi kendimde gördüğüm hayatımı benzettiğim konular benim..
Bana özel. O yüzden bir başka bir şeye benzetemem
Teşekkür ederim :)
Duruma ve moduma göre değişiyor o ya. Sanırım heyecanlı ilerleyen bir romana benzetebilirim ama :D Bir sonraki sayfayı okuyarak ilerliyoruz..
Teşekkürler canım ❤️❤️
Cevap
7Cevap
Değişiyor bazen mezar gibi geliyor bazen de lunapark

:D :D
Çok güzel bir hayat yaşıyor sayılmam ama en azından çabalıyorum ve bir gün güzel bir hayatım olacağına inanıyorum. Sizler de inanın (っ.❛ ᴗ ❛.)っ♡
Kıvamı tutmamış kuru fasulyeye.
Anlamak için bir şans daha istediğim bana göre kısa bir zaman dilimi.
Hayat bazen deliye vurmak gibi yoksa geçmiyor 😂
Reklam arası gibi. Bir sürü şey gösteriyor ama geçici ajsjsh
Cehennemin içinde gibiyim. Sorunlar, olaylar, yaşadıklarım ve hayret ettiklerim.
Şimdinin delisi olmak hepsinden iyisi... Rap gibi oldu🤪😂😂😂
Pirinç pilavina herkes yaparım der ama ustalığı farklıdır
Yaprak misali savrulurken tüm mevsimi görüp hayatta kalmaya çalışan
Okadar uğraş ve özenle hazırlanmış ama kabarnayan kek misali 😂
Şu an ki sistemde yasayabiliyomiyoz ki modern kölelik yapıyoruz yat kalk ise git
Önünde engeleri olan, kısa ama hiç bitmeyen bir yol hayatı buna benzetiyorum ben
Hayatım olduğu zaman yazarım buraya neye benzediğini
Gökkuşağı
Hayatım, karanlık bir kuyuya benziyor.
Hiç sadece hiç.
Benzetecek bir şey bulamadım ya
Hayatımi tanımlamak çok zor
Hayat bazen;
Ağlama, sorgulama, kabulleniş.
hayat bazen ; ah keşke’dir
Hayat bazen sıkıcı bazen eğlenceli
Bana benziyor, ben hayatın ta kendisiyim 😀
Hayatım karışık çorbaya benziyor.