Çaresizlik hissi midir bunu yaptıran? Şartlar ne olursa olsun etmem. Nedense saf kötülük gibi algılıyor edeni de sevmiyorum. Kişinin hak edip etmemesi ayrı konu tabi.
Ama bu şarkıya bayılıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çaresizlik hissi midir bunu yaptıran? Şartlar ne olursa olsun etmem. Nedense saf kötülük gibi algılıyor edeni de sevmiyorum. Kişinin hak edip etmemesi ayrı konu tabi.
Ama bu şarkıya bayılıyorum.
6 yıl önce bir sorun diyim canım çok yanmıştı. Aslında olay 10 seneye yayılıyor her şeyin birikimden sonra birilerine beddua ettim. Ben sebep oldukları maddi sıkıntıyı çekerken onların bir araba alması zoruma gitti. Sadece aldıkları arabanın hayrını görmesinler dedim ve bir sene sonra trafik kazası geçirdiler😳her ne kadar sevmesemde çok şükür ölümlü bir kaza değildi ama araba pert oldu. Zaten kolay kolay beddua etmem ama bu olay son oldu.
Şimdi biri canımı mı sıkıyor. En temizinden Allah'a havale ediyorum. Bazı olaylarda hiç acele etmem. Sadece arkama yaslanır beklerim.. İlahi adalet er ya da geç tecelli ediyor..
Maşallah dediğin bir gün yaşıyor :)
Günaydın :)
Cevap
6Cevap
Hayır Allah'a havale eder geçerim, Rabbimin adaleti şaşmaz..
Hayır etmem
Hayır etmem.. Allah'a havale ediyorum.. Allah büyük elbet bir gün herkes yaşattığını yaşayacak..
Zinhar beddua etmem. Zaten kinci biri değilim hafızam da olumsuz şeyleri siliyor. Böyle saflık var bende.
Maşallah ahahaha
Bu kötü bişey maşallah deme iyice saflaştıracaksın istemsiz aman aman 😂😂
Yo cin gibisin, ona maşallah dedim ben ahaha
Benim arkadaş bana sen katıksız safsın diyo. Bu dediğini ona göstereyim de gününü görsün 😂😂😂😂😂😂
Aflli cümleler yazayım istersen ahaha
Yok sahtekarlık istemem hahhahaha
Aynı zamanda dürüst
Bu konuda mütevazi olamayacağım öyleyimdir teşekkür ederim :)))
Rica ederim ne demek :)
Sık olmasa da ederim.. Ettiğim de tutar.. Bizzat şahit oldum..
Kolay kolay etmem hatta nerdeyse hiç etmem ama haksızlığa karşı yaşattığını mislimiyle yaşasın derim
etmemeye çalışıyorum ama bu ara sabrım zorlanıyor bazı konularda. canımı yakanın canı yansın ne diym
Eğer biri bana çok büyük bir yalnış yaptıysa evet ederim tutamam kendimi.
Beddua etmem çünkü döner dolaşıp edilen beddua seni bulabilir. Allah'a havale ederim sadece
Destan yazarm bu konuda ve tutar da Allah'a şükür kalbim temiz 🫶🏻🤍
Beddua edersem gerçekten hakkım alınmıştır ve tutar. O yüzden etmemeye çalışırım. Gerçi dualarım da bir değişik benim ama neyse... 🤭
Hayır etmiyorum...
Hayır etmem bende
Canımı sıkarlarsa feriştahını görmerim
Yakın zamanda ettim 1 tane hsjxjcjd
Bu şarkı efsanedir be
Çok severim
Yine mi arabesk 😭😭
Canim çok yandıysa ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?