Kişilik & Karakter Nasıl insanlar var size de böyle yazanlar var mı? Gamsızmaviii Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bazıları gercekten sinirimi bozuyo ondan paylasiyorum yoksa umrumda degiller Nasıl insanlar var size de böyle yazanlar var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Ben takmıyorum bile, bana da mesela saçma saçama küfür eden bir çok kişi oldu engelledim sadece. ruh hastası sapık zihniyetleri var 1 0 Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benden kim neden istesin kamera açmamı ama hayır insanlar hep böyle yeter ki maske ver ellerine 0 0 Yorumla
endlessriver Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı. 5 bin lira harcamayı gözden çıkardıysa eskort çağırsa daha hedefe yönelik değil mi:) Artan parayla da yatırım yapar:) halka arz vs 0 0 Yorumla
pelinerdogn111 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl aslında at diyiceksin böylelerine parayı alınca engelliyip bırakıcan o parayıda depremzedelere yardım olarak göndericeksin 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Açlar işte cinselliğe. İğrenç bir durum bana da yaziyorlardi sonra mesaj kurumu kapattım. 0 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl yok be kanka bu kadınlar hep bedavaya etimden sütümden faydalanmaya çalıştılar 0 0 Yorumla
highanxiety Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Nasıl karanlık ekran yaptın? 0 1 Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Neden Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Böyle tiplerde 5 tl bile olmuyor genelde 0 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Nası bi teklifler anlamadım ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben takmıyorum bile, bana da mesela saçma saçama küfür eden bir çok kişi oldu engelledim sadece. ruh hastası sapık zihniyetleri var
Benden kim neden istesin kamera açmamı ama hayır insanlar hep böyle yeter ki maske ver ellerine
5 bin lira harcamayı gözden çıkardıysa eskort çağırsa daha hedefe yönelik değil mi:) Artan parayla da yatırım yapar:) halka arz vs
aslında at diyiceksin böylelerine parayı alınca engelliyip bırakıcan o parayıda depremzedelere yardım olarak göndericeksin
Açlar işte cinselliğe. İğrenç bir durum bana da yaziyorlardi sonra mesaj kurumu kapattım.
yok be kanka bu kadınlar hep bedavaya etimden sütümden faydalanmaya çalıştılar
Nasıl karanlık ekran yaptın?
Neden
bana daha farklı şeyler oluyor hahaha
Böyle tiplerde 5 tl bile olmuyor genelde
Oluyor ama hepsi gay çıkıyor:)
Nası bi teklifler anlamadım ki
Bide üsteliyor