Kişilik & Karakter Sizi siz yapan şey nedir? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayata olan bakış açım, bu benim tüm bedenimi kontrol eden ve beni ben yapan şey...Hayat güzel kardeşim 🦋 Sizi siz yapan şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Beni ben yapan şey karakterim duygularım 1 9 Yorumla Soran +1 yıl AA recelli ekmek djdksk u Barış_LonelyForever +1 yıl o nedir sdfsfsd Soran +1 yıl Ekmek işte buğdayli olandan djdnd u Barış_LonelyForever +1 yıl tamam da konu ile ilgisi ne sdfsdf Soran +1 yıl Heç canım oyle yazmak istedi yazdım jdjdjd u Barış_LonelyForever +1 yıl Afiyet olsun :D sdjsdjsd Soran +1 yıl Sağol djjsjs unutmussun vay be u Barış_LonelyForever +1 yıl Bir yerden hatırlıyorum ama sdfsdf Soran +1 yıl Neyse bişver fjndjd
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı. dürüstlüğüm ve açık sözlü oluşum duruşum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nasılmış bakış açın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anlatayim bilemedim, yanlış anlaşılmak istemem Yorumla GoldenFireBall_06 +1 yıl Dene Yorumla Soran +1 yıl Belki daha sonra Yorumla GoldenFireBall_06 +1 yıl Küserim:) Yorumla Soran +1 yıl Küs CYBUNİMİHJBİN Yorumla GoldenFireBall_06 +1 yıl 🤐🤐 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayat zenginsen güzel. Fakirsen zor. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet gerçekten bende o fakir kesimdeyim hergun stresli geciyor rjdjdkkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben normal kesimdeyim. Fakirin az üstü. Yorumla Soran +1 yıl Şükür et dostum djdndj Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Komik biriyiz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Beni ben yapan şey karakterim duygularım
AA recelli ekmek djdksk
o nedir sdfsfsd
Ekmek işte buğdayli olandan djdnd
tamam da konu ile ilgisi ne sdfsdf
Heç canım oyle yazmak istedi yazdım jdjdjd
Afiyet olsun :D sdjsdjsd
Sağol djjsjs unutmussun vay be
Bir yerden hatırlıyorum ama sdfsdf