♾️ Sizin de içine attığınız kimseye söylemediğiniz, söyleseniz bile kimsenin sizi anlamayacağı duygularınız acılarınız var mı?

♾️ Sizin de içine attığınız kimseye söylemediğiniz, söyleseniz bile kimsenin sizi anlamayacağı duygularınız acılarınız var mı?

İçimde bastırmaya çalışmamın zehirli etkisi olacağını düşünüyorum bundan ötürü hiçbir duygumu ve acıyı veya öfkeyi bastırmam. Duygularımı dönüştürüp yönlendirmeyi ve bir şekilde ama mutlaka bana en iyi gelecek şekilde deşarj etmeyi denerim daima. Hayatta bu deşarj için binlerce yol bulmak mümkün 🍀😎
İnsanların yaşadığı acıların hiç birini bana göre bir başkası anlayamaz zaten. Her acı yaşayana özeldir. Anlıyorum demeleri yalnızca nezaketen olup her acıyı herkesle paylaşmak ta bizi bazen yalnızca alay konusu edebilir. Bastırılmış olan duygularım elbette her insan gibi var ama onları bile paylaşabileceğim biri var
Teşekkürler ☺️
Rica ederim ☺️
İllaki farketmeden bastırılmış duygularım vardır ama bile isteye kaçtığım her duygumla yüzleştim artık.
Rica ederim ✨
Var. Birine söylersem ağlayacağım çok duygum var. Ancak böyle konularda ne düşündüğüm veya ne hissettiğim kimsenin umrunda değil. O yüzden birine söylemem bir şey ifade etmiyor. Ben de söylemiyorum. İlla söyleyecek olursam da kendime yakın gördüğüm veya kanımın ısındığı biri olurdu.
Cevap
8Cevap
Duygularımı bastırmam yaşarım
Özlem duygusunu bastırıyoruzdur belki
Çevre baskısı en büyük etken. Bazı duygular ayıplanır bazı duygular kınanır. Kimse seni anlayamaz. Günah denilen duygular vardır, halbuki madem günah kurtarın beni bu girdaptan. Neden sadece o ne der bu ne der diyorsunuz da bir kere de kızım ne hisseder, ne düşünür demiyorsunuz anne!
Elbette var, .. çok sevince bu kadar sevdiğini belli etme, sinirlenince sakin ol, heyecanlaninca kusma gibi ksksjsjjsj
Birçok insanın başkalarına duyarsız olması, pek belli etmesem de çok kızgınım onlara. Özel gününde bir mesaj atmaktan aciz insanlar maalesef 🤷♂️
Herkesin için de bir acı vardır elbet ama sonuç yaşıyoruz
Her insanın bilinç altında bastırılmış duyguları olabilir.
Vardır çok. İçime atmak en iyi yaptığım spordur.
Tabiki var ama artık alıştım sadece baktım ki anlattım anlattım anlayan olmadı bende sustum
Vardı... artık o duygularımin hepsini kendi içimde Yok ettim
Her insanın vardır, benim de var. Senin yok sanki… 🤪😎
Elbette var. Bence birçok kişinin de vardır
000
Ağlamak ve öfke galiba🙃
Varsa da ben o duyguları dışarı vurabiliyorum
Fazlasıyla maalesef...
Evet zaten öyle büyütüldüm
Evet vardır böyle iyi şimdilik.
Emin değilim ki
Evet var. Maalesef.
Aşk duygusu galiba