♾️ Bugüne özel neler söylemek isterdiniz? sevdiğiniz güzel bir söz, vereceğiniz güzel bir mesaj, ya da duygularınızı ifade etmek olabilir..

♾️ Bugüne özel neler söylemek isterdiniz? sevdiğiniz güzel bir söz, vereceğiniz güzel bir mesaj, ya da duygularınızı ifade etmek olabilir..

Hayvana şiddete hayır! Çünkü bu Dünyada bir tek biz yaşamıyoruz bizden başka bir varlık, varlıklar da yaşıyor. Onlar ile bu Dünyayı paylaşmalıyız. Hayvanlara deneye de Hayır demek istiyorum. O deney yapan markaları da kullanmıyorum. Daha bilinçli olalım. Hepimiz Barış içinde yaşayalım.
21 Eylülde doğan birine Barış ismini vermenin harika bir fikir olabileceğini düşündüm şu an 😂
Ve bu soruyu senin sormanın manidarlığını 😂
Ve tabii çok zor ama Dünya barışı ✌️🕊️
Maalesef abla 3 Nisan da doğdum ama doğduğumuz günü seçebilseydik bende 21 eylülü seçerdim 😂🌷
Rica ederim ✨🌷🎈
Bence adeta bugün için yazılmış olan bu şarkı görüşüm yerine yeterli olacaktır.
https://www.youtube.com/embed/eVOrfTtDS5gBarışlara selam olsun :D ajjs kardeşimin doğumgünü benim için tek anlamı bu.
Teşekkür ederim abla :D sdjsdj kardeşinin de doğum günü kutlu olsun mutlu yıllar 🥳🎂
Teşekkür ederiz kuzucuk 🥳🥳
Rica ederim 🥳💛
💛🥳
💛🥳✨
Cevap
10Cevap
Dünyadaki tüm Barışların günü mü aaaaa 😂😂 bu iğrenç espiriyi yaptım evet.
Öhöm. Dünya barış günü gerçekten adının hakkını versin istiyorum. Dünyada açlık, sefalet, savaş olmasın barış olsun tüm dünyada bayram olsun istiyorum.
Teşekkür ederim İğrenç değildi beğendim çok iyi espri 😂🥶✨
Ondan buz tuttun 😂😂
Isınırım birazdan 😂😂
Gıcık 😂😂
Gıcık değil ya güneş gibisin ya ondan 😂 bugün formumdayım 😂
Vallaha enerji süper
Tüm kâlbimle kutlu olsun ve tek gün olması insanlık için yeterli değil demek istiyorum. Dilerim ki insanlar olarak devamlı huzursuz hâlimiz yerini kararlı bir huzura ve sakinliğe bırakır. Barış demek huzur ve sükûnet demek, her anlamda denge ve mutluluk demek ve daimi olarak yaşanan huzurun güvenli hâli demek.
Kutlu olsun, evet🍀😎
Bu dünya hepimizin. Barışı mutluluğu huzuru sağlamak için önce kötü düşünceleri negatif enerjileri yok edelim. Bugün çevrenizdeki insanları mutlu edebilirsiniz. Dünya Barış gününüz kutlu olsun.
Böyle bir günün olması çok değerli insanları birleştiren bir gün fakat böyle bir günü umursayanların sayısı koca ülkede bir avuç diyeceğimiz sayıda kalır maalesef insanlık bitti savaşlar devam ediyor.
Barış günün kutlu olsun jsjss şaka şaka... adam olun, akıllı ol, herkes kapının önüne bi kap mama ve bir kap su bıraksın... kamu spotu
Gün senin günün kutlu olsun Barış kardeşim 😎 Dün uzun bir yoldaydım uzun bir süre de pek aktif olmayabilirim 😐
Barışmam kimseyle aklım yapmadıklarımda herşeyi hak ettniz senin vesilenle cvp almış oldular sağol
Cenk ile barış
Sevelim sevgilim dünya kimseye kalmaz Yunus Emre
Atatürkün dediği gibi yurtta barış dünyada barış olsun barış arkadaş.
Sevgili Barış sen hep var ol ki ismin seninle yaşasın.❤️☮️🕊️
Düzgün durun rica ederim azcık insan olun 🤭
Barış iyi ki var
keşke hep barış olsa
Hep sevgi barış güven içinde olalım
gamzem iyi ki seninle baristik
barışmak güzeldir, ama bazı şeyler affedilmez..
Savaş barıştan daha iyidir.
Bir şey demiyorum kutlu olsun sadece bu 😄
Gunun kutlu olsun
Yurtta sulh, cihanda sulh
Günün kutlu olsun Barış demek isterdim 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?