Kişilik & Karakter 2 ay Günaydın en sevdiğiniz sayıyı ve rengi tahmin edeyim mi? FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Afakanlar beni basmadan sabahın köründe tahmin sorusu yapalım. Çabuk koşup gelin toplaşın. Günaydın en sevdiğiniz sayıyı ve rengi tahmin edeyim mi? Cevapla 20 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Barış_LonelyForeverFenomen Takip Et Master Yaş: 23 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 85,5b cevap paylaştı. Günaydın olur tahmin edebilirsin tabi ki de 1 2 Yorumla FloraBacchus 2 ay 6 siyah Barış_LonelyForever 2 ay 0 Siyah
a canerozkum Takip Et Master Yaş: 25 , eic 45% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı. En sevdiğim sayı yok ama rengi tahmin edebilirsin. 1 2 Yorumla FloraBacchus 2 ay Siyah Yorumla canerozkum 2 ay Doğru Yorumla
Zeeynnozyn Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Ay ay kimleri görüyorum. Olur 1 2 Yorumla FloraBacchus 2 ay Seni görmekte güzel 🌺Siyah 5 Yorumla Zeeynnozyn 2 ay 🤍Siyah doğru, 5 değil 7 olacak ama🫶🏻 Yorumla
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 34 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 21,8b cevap paylaştı. Et.. 1 1 Yorumla FloraBacchus 2 ay Gri 2 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Tahmin et 1 4 Yorumla FloraBacchus 2 ay 3 gri Yorumla Hadiiyani 2 ay Evet kız neden bildin ikiside doğru supersin Yorumla FloraBacchus 2 ay Medyumluk var. Yorumla Hadiiyani 2 ay 👍 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 23 , eic 76% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olarr 1 6 Yorumla FloraBacchus 2 ay 2 mavi Yorumla KnightsSword 2 ay Maviyi severim hatta üstümde mavi tshirt var djjtEn sevdigim 2 değil ama olsun jdnt Yorumla FloraBacchus 2 ay Bundan sonra 2 olsun üzme beni fkgkg Yorumla KnightsSword 2 ay Dnnffnbd tamam 2 olsun kamuoyuna duyurulur ahdht Yorumla FloraBacchus 2 ay 😈😄😄😄😄 Yorumla KnightsSword 2 ay 😂😂🥂 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Et bakalım Florya 1 15 Yorumla FloraBacchus 2 ay 3 beyaz Yorumla GOKHANoturumactı 2 ay 99 siyah Yorumla FloraBacchus 2 ay 99 sevilir mi hiç 😝 Yorumla GOKHANoturumactı 2 ay Sayı demişsin ne yapayım 😂 Yorumla FloraBacchus 2 ay Tek sayı 🤪 Yorumla GOKHANoturumactı 2 ay 99 tek sayı zaten 😂 Yorumla FloraBacchus 2 ay 😄 Ahshshs 🤯🤯🤯🤯2 tane görmüyor musun fjfkg Yorumla GOKHANoturumactı 2 ay Ama ikisi de tek 🥹 bugün bunlara üzülecem hadi bakalım 🥹 Yorumla FloraBacchus 2 ay Üzülecek şey mi bulamadın sen Gökhan 🙄 Yorumla GOKHANoturumactı 2 ay Basit şeylere üzülüyorum ki canım sıkılmasın 😂 Yorumla FloraBacchus 2 ay Ahshshs harika yaaaa ben de hemen üzülecek bir şey bulayım 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄Heh buldum kışın niye erik olmuyor yaaa offff, ben niye norveöşi değilim yaaa pöfff gkgkg. Yorumla GOKHANoturumactı 2 ay Sen ne değilsin? Neden random olmak ister ya bir kadın 😂 Yorumla FloraBacchus 2 ay Ahshsh Norveç'li 😄Suriye suri bıktım beee fkgkg Yorumla GOKHANoturumactı 2 ay Norveoşi Norveç yani 😂😂 Ben işe gidiyorum Florya Norveç’e hakaret etmeni kendime yediremedim 😂😂 Yorumla FloraBacchus 2 ay 😄 Napıcaksın bu kadar çalışmayı bee, gel istifa et birazda parasız hayatta kalma felsefesi yap fjfkgkg Yorumla
s _Süveyda Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olurrrr 1 1 Yorumla FloraBacchus 2 ay Siyah 4 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olur 1 1 Yorumla FloraBacchus 2 ay Kırmızı 8 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% 2 ay et bakalım 1 2 Yorumla FloraBacchus 2 ay Sarı 5 Yorumla PATRON79 2 ay hayır siyah 7 Yorumla
RΞSPΞCT Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Ettt 1 17 Yorumla FloraBacchus 2 ay Mavi 6 Yorumla RΞSPΞCT 2 ay 7 mor Yorumla RΞSPΞCT 2 ay Sen hala burada misin ya fgfhu Yorumla FloraBacchus 2 ay Sen kimsin acebaa? Yorumla RΞSPΞCT 2 ay Centaur belki tanıdık gelir 😅 Yorumla FloraBacchus 2 ay Hatırlayamadım 🙄Ekli değildik sanırım. Yorumla RΞSPΞCT 2 ay Hmm doğrudur m moddun feridenin kankasi idin galiba Yorumla FloraBacchus 2 ay Moddum doğru fakat feride diye biri tanımıyorum.Ya sen?Mod muydun? Yorumla RΞSPΞCT 2 ay S moddum Yorumla FloraBacchus 2 ay Hatırladım sanki doğru. 😄Niye kapattın süper mod sayfanı çılgın fjfjg Yorumla RΞSPΞCT 2 ay Uzaklaşmak iyi geldi ya Yorumla RΞSPΞCT 2 ay Yine gideceğim 😊 Yorumla FloraBacchus 2 ay Yolun bahtın açık olsun 😄 Yorumla RΞSPΞCT 2 ay Çok teşekkür ederim. Sohbetimiz olmasada tanıdık nick görmek mutlu etti 😅 Yorumla FloraBacchus 2 ay İyi hissettirdim ise ne mutlu.🙏Çoğu kişi hala aktif.Yokluğun bile anlaşılmıyor hem ahshs Yorumla RΞSPΞCT 2 ay 😅 kendi halimde biriydim zaten Yorumla FloraBacchus 2 ay 😄Kesinlikle Yorumla
İrfan3435 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 2 ay Günaydın, tahmin et bakalım. 1 4 Yorumla FloraBacchus 2 ay Lacivert 9 Yorumla İrfan3435 2 ay Bu hiç olmadi alakası yok.Kırmızı ve 3. ❤ Yorumla FloraBacchus 2 ay Olsun madem bana uyar gkgkh Yorumla İrfan3435 2 ay Teşekkür ederim. Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 94% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 441 cevap paylaştı. Tahmin et bakalm 1 2 Yorumla FloraBacchus 2 ay Yeşil 4 Yorumla AnkaraKrali06 2 ay Hskitr renk doğru ama sayı yanlışmxjdjdjd Yorumla
Psigareşh Takip Et Xper 7 Yaş: 107 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı. Lütfen. 1 4 Yorumla FloraBacchus 2 ay Siyah 1 Yorumla Psigareşh 2 ay 0 renk tuttu Yorumla FloraBacchus 2 ay Renk tutar zaten 😄 Yorumla Psigareşh 2 ay He :) Yorumla
Râhvîń Takip Et Bilge Yaş: 100 , eic 100% 2 ay Et bakalım 1 4 Yorumla FloraBacchus 2 ay Siyah 7 Yorumla Râhvîń 2 ay 7 olmadı 😅 Yorumla FloraBacchus 2 ay 3 olsun madem 😄 Yorumla Râhvîń 2 ay Olsun 😅 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 464 cevap paylaştı. Et hadi bakalım 1 4 Yorumla FloraBacchus 2 ay Siyah 3 Yorumla Black1710 2 ay Ben sayı tutmuyorum ama sevdiğim renkler arasında var siyah en çok sevidğim beeyaz 😂 Yorumla FloraBacchus 2 ay Beyazda olur problem yok 🤪 Yorumla Black1710 2 ay Olur 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Et bakalım 1 10 Yorumla FloraBacchus 2 ay 3 Siyah Yorumla Cevap sahibi 2 ay Rengi tutturdun Yorumla FloraBacchus 2 ay Sayı 7 ozaman 😄 Sen de tek sayı hissediyorum gkgkg. Yorumla Cevap sahibi 2 ay Sayıda doğru Yorumla FloraBacchus 2 ay Kendime medyumluğu meslek edinicem 😄 Yorumla Cevap sahibi 2 ay 6. Hissin kuvvetli senin Yorumla FloraBacchus 2 ay Kuvvetlide son günlerde çevrim dışı fkgkg Yorumla Cevap sahibi 2 ay Bende işe yaradı ama Yorumla FloraBacchus 2 ay Fenerbahçeden yola çıktım sen de. Yorumla Cevap sahibi 2 ay Fener ve siyah Yorumla
buneyabuneyaofbuneya Takip Et Xper 5 Yaş: 20 2 ay Et et 1 2 Yorumla FloraBacchus 2 ay 2 pembe Yorumla buneyabuneyaofbuneya 2 ay 69 mor Yorumla
Olugide Takip Et Xper 5 Yaş: 28 2 ay Et bakalım 1 2 Yorumla FloraBacchus 2 ay 3 yeşil Yorumla Olugide 2 ay Yeşil doğru, 3 no Yorumla
MuhendisinizGeldi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 45% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 544 cevap paylaştı. Ben söyleyim 7 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Günaydın olur tahmin edebilirsin tabi ki de
6 siyah
0 Siyah
En sevdiğim sayı yok ama rengi tahmin edebilirsin.
Siyah
Doğru
Ay ay kimleri görüyorum. Olur
Seni görmekte güzel 🌺
Siyah 5
🤍
Siyah doğru, 5 değil 7 olacak ama🫶🏻
Et..
Gri 2
Tahmin et
3 gri
Evet kız neden bildin ikiside doğru supersin
Medyumluk var.
👍
Olarr
2 mavi
Maviyi severim hatta üstümde mavi tshirt var djjt
En sevdigim 2 değil ama olsun jdnt
Bundan sonra 2 olsun üzme beni fkgkg
Dnnffnbd tamam 2 olsun kamuoyuna duyurulur ahdht
😈😄😄😄😄
😂😂🥂
Et bakalım Florya
3 beyaz
99 siyah
99 sevilir mi hiç 😝
Sayı demişsin ne yapayım 😂
Tek sayı 🤪
99 tek sayı zaten 😂
😄 Ahshshs 🤯🤯🤯🤯
2 tane görmüyor musun fjfkg
Ama ikisi de tek 🥹 bugün bunlara üzülecem hadi bakalım 🥹
Üzülecek şey mi bulamadın sen Gökhan 🙄
Basit şeylere üzülüyorum ki canım sıkılmasın 😂
Ahshshs harika yaaaa ben de hemen üzülecek bir şey bulayım 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
Heh buldum kışın niye erik olmuyor yaaa offff, ben niye norveöşi değilim yaaa pöfff gkgkg.
Sen ne değilsin? Neden random olmak ister ya bir kadın 😂
Ahshsh Norveç'li 😄
Suriye suri bıktım beee fkgkg
Norveoşi Norveç yani 😂😂
Ben işe gidiyorum Florya Norveç’e hakaret etmeni kendime yediremedim 😂😂
😄 Napıcaksın bu kadar çalışmayı bee, gel istifa et birazda parasız hayatta kalma felsefesi yap fjfkgkg
Olurrrr
Siyah 4
Olur
Kırmızı 8
et bakalım
Sarı 5
hayır siyah 7
Ettt
Mavi 6
7 mor
Sen hala burada misin ya fgfhu
Sen kimsin acebaa?
Centaur belki tanıdık gelir 😅
Hatırlayamadım 🙄
Ekli değildik sanırım.
Hmm doğrudur m moddun feridenin kankasi idin galiba
Moddum doğru fakat feride diye biri tanımıyorum.
Ya sen?
Mod muydun?
S moddum
Hatırladım sanki doğru. 😄
Niye kapattın süper mod sayfanı çılgın fjfjg
Uzaklaşmak iyi geldi ya
Yine gideceğim 😊
Yolun bahtın açık olsun 😄
Çok teşekkür ederim. Sohbetimiz olmasada tanıdık nick görmek mutlu etti 😅
İyi hissettirdim ise ne mutlu.🙏
Çoğu kişi hala aktif.
Yokluğun bile anlaşılmıyor hem ahshs
😅 kendi halimde biriydim zaten
😄Kesinlikle
Günaydın, tahmin et bakalım.
Lacivert 9
Bu hiç olmadi alakası yok.
Kırmızı ve 3. ❤
Olsun madem bana uyar gkgkh
Teşekkür ederim.
Tahmin et bakalm
Yeşil 4
Hskitr renk doğru ama sayı yanlışmxjdjdjd
Lütfen.
Siyah 1
0 renk tuttu
Renk tutar zaten 😄
He :)
Et bakalım
Siyah 7
7 olmadı 😅
3 olsun madem 😄
Olsun 😅
Et hadi bakalım
Siyah 3
Ben sayı tutmuyorum ama sevdiğim renkler arasında var siyah en çok sevidğim beeyaz 😂
Beyazda olur problem yok 🤪
Olur 😂😂
Et bakalım
3 Siyah
Rengi tutturdun
Sayı 7 ozaman 😄 Sen de tek sayı hissediyorum gkgkg.
Sayıda doğru
Kendime medyumluğu meslek edinicem 😄
6. Hissin kuvvetli senin
Kuvvetlide son günlerde çevrim dışı fkgkg
Bende işe yaradı ama
Fenerbahçeden yola çıktım sen de.
Fener ve siyah
Et et
2 pembe
69 mor
Et bakalım
3 yeşil