Kişilik & Karakter Lider kelimesi sizin için ne anlam ifade ediyor, en az beş kelime yazar mısınız? scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor "Lider" kelimesi sizin için ne anlam ifade ediyor, en az beş kelime yazar mısınız? Güncellemeler+1 yıl Bir kişi daha cevap verse yetecek 🤣 Lider kelimesi sizin için ne anlam ifade ediyor, en az beş kelime yazar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl ÜstünBaşarılıYeterliYöneticiGüçlü 1 2 Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl Teşekkürler 😇 AşkıÖldürmek +1 yıl Ricalar ☺️
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Layık olan..İdareci..Dominant..Ehil..Realist.. 1 1 Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yönetmesini bilen Kişiler arası iletişimi iyi olan Pratik zekaGözlemci Deneyim ve tecrübe sahibi 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yöneten, Son karari veren, ileriyi görebilen, risk alan, ve can yakandir. 1 10 Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla LALOGLAN +1 yıl rica ederim. Yorumla Melek-angel +1 yıl Neden can yakannn Yorumla LALOGLAN +1 yıl @Melek-angel Istedigi zaman bir calisani isten cikarabilir. Yorumla Melek-angel +1 yıl O Zaman o kötü bir lider olur daha üretken düşünülebilir alternatif sunan Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl @Melek-angel katılıyorum ama sorgulamak için sormadım soruyu 😇 yoksa ben çoktan sorgulamistim onu 🤣 Yorumla LALOGLAN +1 yıl @Melek-angel 2019'da 30 a yakin senior yazilimci muhendisin isine son verdim. Iyi bir yönetici, Sirket/firmanin devamini getirir. Iflas edebilmek cok kolaydir. Is yapmak zordur. Kötü bir lider yoktur. Zenginligine zenginlik katan lider vardir. Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl @Melek-angel sen görüşünü yazdın mı gizli olarak, yazmadiysan yazar mısın? Bir kişi daha yazsa yetiyor bana 🙏😇 Yorumla Melek-angel +1 yıl Yazdim gizli benim🤣🙈 Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl @Melek-angel tamam teşekkürler 🙏😇 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cesur, çığır açıcı, pratik zeka kurnazlik ve psikoloji 1 1 Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ego, güç, dominantlık, pratik çözümler, işkoliklik. 1 1 Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Üstün
Başarılı
Yeterli
Yönetici
Güçlü
Teşekkürler 😇
Ricalar ☺️
Layık olan..
İdareci..
Dominant..
Ehil..
Realist..
Teşekkür ederim 🙏
Yönetmesini bilen
Kişiler arası iletişimi iyi olan
Pratik zeka
Gözlemci
Deneyim ve tecrübe sahibi
Yöneten, Son karari veren, ileriyi görebilen, risk alan, ve can yakandir.
Teşekkür ederim 🙏
rica ederim.
Neden can yakannn
@Melek-angel Istedigi zaman bir calisani isten cikarabilir.
O Zaman o kötü bir lider olur daha üretken düşünülebilir alternatif sunan
@Melek-angel katılıyorum ama sorgulamak için sormadım soruyu 😇 yoksa ben çoktan sorgulamistim onu 🤣
@Melek-angel 2019'da 30 a yakin senior yazilimci muhendisin isine son verdim. Iyi bir yönetici, Sirket/firmanin devamini getirir. Iflas edebilmek cok kolaydir. Is yapmak zordur.
Kötü bir lider yoktur. Zenginligine zenginlik katan lider vardir.
@Melek-angel sen görüşünü yazdın mı gizli olarak, yazmadiysan yazar mısın? Bir kişi daha yazsa yetiyor bana 🙏😇
Yazdim gizli benim🤣🙈
@Melek-angel tamam teşekkürler 🙏😇
Cesur, çığır açıcı, pratik zeka kurnazlik ve psikoloji
Teşekkür ederim 🙏
Ego, güç, dominantlık, pratik çözümler, işkoliklik.
Teşekkür ederim 🙏