Kişilik & Karakter Sizi en son güldüren kişi kimdi? Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Ahh @inciitanesiii ❣❣Bugün de dozumu verdin tek mesajınla kahkahaya boğdun 😂😂😂Bu sana gelsin Incimm <3 Sizi en son güldüren kişi kimdi? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Beni en son güldüren kişi olmadı. 1 3 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Öyle denilmez u Barış_LonelyForever +1 yıl Ne denir u Barış_LonelyForever +1 yıl Neden takipten çıktın?
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kendi kendime instada komik reelsleri izleyip gülüyorum ben 😀 1 4 Yorumla Kadjdaks +1 yıl bise dicektim alinirsin belki kalsin😂😂😂 merakettimmişte +1 yıl de madem artık başını çıkardın 🥺 alınmam ya söyle 😒 Kadjdaks +1 yıl barışçılGeçen sefer sorumda alınmadığın gibi mi 😕🤧 merakettimmişte +1 yıl yaa ona da alınmamıştım ki 🥺
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Annem gittiğimiz diş hekimi beyin beni beğendiğini söyledi. Hoşuma gitti sanırım güldüm bende :D 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Enisteye selam söyle😂😂😂 Yorumla _-_NobodyYs_-_ +1 yıl Olur kız inşallah enişten :D :D Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. En son güldüren @melioraa nın mesajı olmuştu 🤭 1 7 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Bir senin soruna güldüm sabah bir de simdi onun mesajina 😌😌 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Yaa bana da güldün demek 😌💘 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Tabisi 😌❣ Yorumla Melioraa +1 yıl @cαssíєєє Hahaha mesajın içeriğini söylemezsin dimi😄🤭 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl @Melioraa istersen söyleyim 😂 Yorumla Kadjdaks +1 yıl 😂😂 Yorumla Melioraa +1 yıl @cαssíєєє no no no 😄🤭 Yorumla
Aykırı_Çiçek_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hatırlayamadım, demek ki uzun zamandır güldüren olmamış. 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. @kafasıkarışık131415 uzuuun zamandır bu kadar gülmemiştim. Sayende 🌸😂 1 1 Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl ahahahhshahha ben de ben deee senin sayendeeee :D Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Troller olmasa hiç gülemeyecez 😂😂😂 1 2 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Teşekkür ederim ❤❤ Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ne demek ne demek canimsin <3 Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Ne yazdı paylaş bakalım 1 4 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Yok olmaz Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Fısılda kimse duymaz 🧟♂️ Yorumla Kadjdaks +1 yıl Yapmam öyle seyler Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Yüne düzgün kadına denk geldim demekki 😒😒 Yorumla
illegal10 Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl sen köyde mi yaşıyorsun 1 6 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Benzerlik mi var Yorumla illegal10 +1 yıl köy kafası var Yorumla Kadjdaks +1 yıl Aaaa ama sevindim övdün resmen Yorumla illegal10 +1 yıl köy kafası iyidir zaten Yorumla Kadjdaks +1 yıl O yüzden sevindim kiii Yorumla illegal10 +1 yıl doğru mu Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı. Açık olayım madem @Kimikio güldürdü 😂 0 0 Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 733 cevap paylaştı. @27esmerim @Enes06060606 aha bu canlar 2 6 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Canımsın sende benim ❤️😘 Yorumla Sultanaaaaa23363782 +1 yıl Sende benim hatunumsun🤗❤🌹Seviyorumm seni uleen😄 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Bende seni ulen 🤭😘😅 Yorumla Sultanaaaaa23363782 +1 yıl iyi ki varsin hatun🌹🌹 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Sende bebeğim ♥️ Yorumla Sultanaaaaa23363782 +1 yıl 🌹🌹🌹🌹❤ Yorumla
Lalosalamanca_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bende görim mesajı 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Bana özel Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl @zurafaninbiri kız arkadaşım 😄 1 2 Yorumla ZurafaninBiri +1 yıl Ahahahha gülmek sana yakisiyorrr😂🌹 Yorumla _Petunya_ +1 yıl @ZurafaninBiri 💞🏵️ Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Gelen bir müşteri 1 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Bir sürü güldüm en son hangisiydi ki ya 😄 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. sokakta kağıt toplayan bir genç 0 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 884 cevap paylaştı. annemdi 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kuzenim😂 0 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı. Kendim :) 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Arkadaşım 0 0 Yorumla
clover0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Babam 0 0 Yorumla
Rk1252 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 338 cevap paylaştı. Hatırlamıyorum 🥹 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Beni en son güldüren kişi olmadı.
Öyle denilmez
Ne denir
Neden takipten çıktın?
kendi kendime instada komik reelsleri izleyip gülüyorum ben 😀
bise dicektim alinirsin belki kalsin😂😂😂
de madem artık başını çıkardın 🥺 alınmam ya söyle 😒
barışçılGeçen sefer sorumda alınmadığın gibi mi 😕🤧
yaa ona da alınmamıştım ki 🥺
Annem gittiğimiz diş hekimi beyin beni beğendiğini söyledi. Hoşuma gitti sanırım güldüm bende :D
Enisteye selam söyle😂😂😂
Olur kız inşallah enişten :D :D
En son güldüren @melioraa nın mesajı olmuştu 🤭
Bir senin soruna güldüm sabah bir de simdi onun mesajina 😌😌
Yaa bana da güldün demek 😌💘
Tabisi 😌❣
@cαssíєєє Hahaha mesajın içeriğini söylemezsin dimi😄🤭
@Melioraa istersen söyleyim 😂
😂😂
@cαssíєєє no no no 😄🤭
Hatırlayamadım, demek ki uzun zamandır güldüren olmamış.
@kafasıkarışık131415 uzuuun zamandır bu kadar gülmemiştim. Sayende 🌸😂
ahahahhshahha ben de ben deee senin sayendeeee :D
Troller olmasa hiç gülemeyecez 😂😂😂
Teşekkür ederim ❤❤
Ne demek ne demek canimsin <3
Ne yazdı paylaş bakalım
Yok olmaz
Fısılda kimse duymaz 🧟♂️
Yapmam öyle seyler
Yüne düzgün kadına denk geldim demekki 😒😒
sen köyde mi yaşıyorsun
Benzerlik mi var