Kişilik & Karakter Yeniden yaşamak istediğiniz neler var? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/iGut_MVMcUY?si=BYSQkuGfqWjj1GO9Yeniden yaşamak istediğin duygular var mı? Neyi yeniden yaşamak isterdin? Yeniden yaşamak istediğiniz neler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Yeniden yaşamak istediğim bir şey yok.. aksine her şey bitsin bir daha yaşamayayım hatta hiç yaşanmamış olsun isterdim.. doğumdan öncesi yani 0 0 Yorumla
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Yeniden istediğim bişey yok uğraşamam bi daha bi daha 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Neler yok ki. Ve maalesef yaşayamayacağım. Ve daha da kötüsü ahirette de yaşama gibi bi şansımız yok. 0 0 Yorumla
Seyyargecekulüpçü Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl 1.5 ay kadar Ferrari sahibi olmuştuk kalmasını isterdim.(Galericiyiz) 0 0 Yorumla
mühendissbegg Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Duygu değil de yeniden doğmak isterdim yaptığım hataları saçmalıkları yapmamak için 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hiç bir şey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yeniden yaşamak istediğim bir şey yok.. aksine her şey bitsin bir daha yaşamayayım hatta hiç yaşanmamış olsun isterdim.. doğumdan öncesi yani
Yeniden istediğim bişey yok uğraşamam bi daha bi daha
Neler yok ki. Ve maalesef yaşayamayacağım. Ve daha da kötüsü ahirette de yaşama gibi bi şansımız yok.
1.5 ay kadar Ferrari sahibi olmuştuk kalmasını isterdim.(Galericiyiz)
Duygu değil de yeniden doğmak isterdim yaptığım hataları saçmalıkları yapmamak için
Guzel arkadaşlıklar var
90lari bida yasasam yeter
sanirim lise yillarim
Bazi dizileri tekrar oynatsinalr
Hiç bir şey
Hicbise kalmadi
seks