♾️ Bir şeyi başaramadıkça ya da elde edemedikçe o şey sizi bir süre sonra sıkar mı veya iter mi, yoksa bunun yerine elde etmek için daha çok mu takıntı yapar uğraşırsınız

♾️ Bir şeyi başaramadıkça ya da elde edemedikçe o şey sizi bir süre sonra sıkar mı veya iter mi, yoksa bunun yerine elde etmek için daha çok mu takıntı yapar uğraşırsınız

İnsan zorluğu seven bir varlık. Benim açımdan ulaşma zorluğunun ne olduğuna bağlı biraz. Çok çalışıp elde edemediğim iş için daha fazla rekabet edebilirler, emek verdiğim ve karşılığını alamadığım insan için ise bu beni iter ve soğurdum
İdealim hâline getirdiğim hiçbir başarıdan vazgeçmem. Başta hayallerim, hedeflerim. Beni daha da çeker ve düşüncelerimi kaplar. Hergün yanan bir ateş tazelenir kâlbimde, idealim, hayalim, hedefim için azimle çabalarım hiç yılmadan. Sabrım azimlidir, inatçıdır🍀😎
Mükemmel olması lazım çekilmem için.
Gözümdeki mükemmelliyeti kaybolduğu an puf.
Teşekkürler ✌️
Rica ederim abla 🤗
Çeker beni. Ulaşmak istiyorsam hele ki..
🥳 merci kuzucuk
🥳✨
Cevap
18Cevap
Denemenmesi gereken bütün yolları denerim ama olmuyorsa daha da zorlamam, hayatıma devam ederim.
Elimden geleni yaparım, olmuyorsa çokta zorlamam takdire bırakırım 🙂
Zaten öyle değilmi gadası yasak meyve her zaman daha tatlıdır
Bir yere kadar çeker. Bir yerden sonra da aşırı derece de iter.
Bu konuda biraz kibirliyim sanırım.. O her neyse, o bana ulaşsın..
Ankara beni bulsun gibi bir şey.. 😄
Ulaşılmazlara her zaman daha çok yaklaşmaya çalışırım. Nedense daha bir eğlenceli oluyor
Seviyor istiyorsam uğraşırım çabalarım bir yere kadar.. o noktaya gelir de hala olmamış ise olduğu yerde bırakırım demekki olmaması benim için hayırlı derim..
Bu işte veya ilişkide vardır bir hayır der ve geri çekilirim. Her şey istediğimiz şekilde gitmek zorunda değil. Bir şeylere ulaşamıyorsak eğer, olması gereken o olduğu içindir
Günaydın 🍀 Ulaşamadığım şeye ulaşmayı ne kadar istediğime bağlı aslında. Eğer benim için çok önemliyse, başarmak için daha fazla çaba harcardım..
Öyle marsta piknik yapayım kafasında hayaller olursa elbet ki imkansız olur. Önemli olan başarabileceğin veya elde edebileceğin şeylerin peşinden gitmek.
Takıntı demeyelim ama hedef haline getirip elde edene kadar uğraşırım bakarım olmayacak birşeyse zorlamam
Oooo tam benlik bu barış ben yapmak istediğim bir şeyi yapamazsam deli olurum hırs ederim takıntı yaparım ama onu yaparım
Benim olmayan hiçbir şey ne ilgimi çeker ne de merak uyandırır. zerrede işim olmaz, kaçarsa kovalamam, görmezden gelirse yok sayarım.
İmkansız diye bi şey yok zor olabilir ama elde etmek için hırs yaparım ki istediğim bi cok şeyi de başarırım
Çeker beni, fıtratımız gereği ulaşamadığımızın delisiyiz.
Çeker. İstediğim her an ulaşamadığım biri bende daha çok merak uyandırıyor 😅
İmkansız ise zaman kaybı benim için.. Ulaşamayacağıma el uzatmam.
Beni çeken başarının insanda oluşturduğu histir.
Beni biraz itebilir duruma göre neyle uğraştığıma da bağlı...
006
En çokta insanın ulaşamadığı şeyler onu cezbeder.
Aksine daha çok iter... bende uğraşmadan, ille de olsun diye didinmeyeceğim şeyler istiyorum..
Son ana kadar çeker, bi yerde ip kopar da takatim kalmazsa salarım.
Daha çok çeker. Olmayacağına ikna olduğum an bırakırım.
Hiç bir şeyi takıntı yapmam. Çabalarım ama olmuyorsa bi noktadan sonra vazgeçmesini bilirim.
evlilik takintim var ama dunyada mutlu olamam asla cunku dunya cennet degil ve evlilik isterken bi okadarda ölümü istiyorum
İter sağotur bakış açımı değiştirir kuşkulanırım kendi yoluma kendi hayatıma dönerim
Çeker inadına inadına elde edinceye kadar
Bazen ceker bazen iter konuya bağla
Valla bilemedim şu an çeker herhalde
Çeker..
İter. Ben ulaşılmaz şeyleri sevmem.
Ulaşamıyorsam, yıkarım :D
iter
uğraşmayı sevmiyorum artık
Daha çekici bulurum
bazen çeker, bazen iter.. ne olduğuna bağlı
Bazen çeker bazen iter
Ulaşamıyorsam vazgecmism demektir
Çeker diyebilirim merak işte.
İyice çeker, eninde sonunda da yapar bitiririm.
İter. Zor olan hiçbir şey ilgimi çekmez.
Beni itiyor
iter
İter tabikide
Çeker her zaman
Çekmez
Uğraşırım
İter
Umrumda olmaz
İter. hic ugrasamam
İter
Çeker
Çekici olur