Kişilik & Karakter Geceleri canınız sıkılınca ne yaparsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Gece canınız sıkılınca ne yaparsınız?Geceleri çok canım sıkılıyor ve yapacak hiç bir şey bulamıyorum Geceleri canınız sıkılınca ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
izyonex Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl canım kolay kolay sıkılmaz mutlaka önemli bir uğraşım oluyor 0 0 Yorumla
Squall05151 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Bi dizi takip et her gün film aç izle oyun oyna vb. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Önere bileceğiniz bir filim ve ya dizi var mı? Yorumla Squall05151 +1 yıl Esaretin bedeli Yorumla Squall05151 +1 yıl Yazsana özelden çok var daha Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Soru cevap yapmak sıkarsa film açıyorum. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Önerdiğin bir filim ve ya dizi var mı peki MuhteşemGüneş +1 yıl Tarzını bilmeden ne önerebilirim ki Soran +1 yıl Benim sabit bir tarzım yok MuhteşemGüneş +1 yıl Yabancı Türk? Soran +1 yıl Yabancı daha çok izliyorum MuhteşemGüneş +1 yıl Manifest ya da Sandman izleyebilirsin.
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı. doktor benı onerıyor bu konuda:) 0 0 Yorumla
cakebytheocheannn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 940 cevap paylaştı. iletişim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
canım kolay kolay sıkılmaz mutlaka önemli bir uğraşım oluyor
Bi dizi takip et her gün film aç izle oyun oyna vb.
Önere bileceğiniz bir filim ve ya dizi var mı?
Esaretin bedeli
Yazsana özelden çok var daha
Soru cevap yapmak sıkarsa film açıyorum.
Önerdiğin bir filim ve ya dizi var mı peki
Tarzını bilmeden ne önerebilirim ki
Benim sabit bir tarzım yok
Yabancı Türk?
Yabancı daha çok izliyorum
Manifest ya da Sandman izleyebilirsin.
doktor benı onerıyor bu konuda:)
Telegram falan takılıyorum
Wonuşmak ister misin biraZ
Konuşurum
Bulayım sana bir şey 😍
iletişim