Kişilik & Karakter Ne var ne yok nasıl gidiyor? Valse01 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben biraz ing çalışcam sonra belki dizi izlerim günü kapatırım Güncellemeler+1 yıl Bir delilik yaparak bi de almanca ekledim az önce hadi bakalımm 😬 Ne var ne yok nasıl gidiyor? Cevapla Dizi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. benim sıkıcı gidiyor biraz pek bir şey yapmıyorum şarkı dinliyorum öyle 1 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Şampiyonlar ligi başladı artık maç izlemek güzel 1 5 Yorumla _Expendable +1 yıl Duolingo mu Yorumla Valse01 +1 yıl Evet Yorumla _Expendable +1 yıl Bende ingilizce çalışıyorum Yorumla Valse01 +1 yıl Kolay gelsin Yorumla _Expendable +1 yıl Sanada 🤗 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. İyidir arkadaşım sen de nevar neyse yolundaki her şey 0 1 Yorumla Valse01 +1 yıl İyi sayılır Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Napalim işte yaşıyoruz geçiyor umarım iyisindir. 1 1 Yorumla Valse01 +1 yıl Eh işte iyiyiz sen de iyi ol Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İngilizceyi nasıl çalışıyorsun? Ben de başlamak istiyorum 0 3 Yorumla Valse01 +1 yıl Dualingodan gidiyorum ben kafamı karıstıran bir sey olunca da internetten araştîrıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım, orayı ben de kullanıyordum bıraktım tekrar başliycam, sana da başarılar Yorumla Valse01 +1 yıl Teşekkürler sana da başarılarr Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Vasat 0 0 Yorumla
BirDeliProfesör Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Yds falan mı 0 4 Yorumla Valse01 +1 yıl Yok Yorumla BirDeliProfesör +1 yıl Soru olursa sor Yorumla Valse01 +1 yıl Sağol Yorumla BirDeliProfesör +1 yıl Ne demek pp çok hoş başka var mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
benim sıkıcı gidiyor biraz pek bir şey yapmıyorum şarkı dinliyorum öyle
Şampiyonlar ligi başladı artık maç izlemek güzel
Duolingo mu
Evet
Bende ingilizce çalışıyorum
Kolay gelsin
Sanada 🤗
İyidir arkadaşım sen de nevar neyse yolundaki her şey
İyi sayılır
Napalim işte yaşıyoruz geçiyor umarım iyisindir.
Eh işte iyiyiz sen de iyi ol
İngilizceyi nasıl çalışıyorsun? Ben de başlamak istiyorum
Dualingodan gidiyorum ben kafamı karıstıran bir sey olunca da internetten araştîrıyorum
Anladım, orayı ben de kullanıyordum bıraktım tekrar başliycam, sana da başarılar
Teşekkürler sana da başarılarr
Az önce bende çalıştım
biraz yayın izleyip zıbarıcam
Vasat
Yds falan mı
Yok
Soru olursa sor
Sağol
Ne demek pp çok hoş başka var mı
Gitmiyor be
Eh işte