Kişilik & Karakter Bir insanla evlilik kriterleri nelerdir? PİRDAŞEFENDİ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gençlerin evlenmek için eş seçim kriterleri nelerdir?Eş seçiminde hangi konulara dikkat edersiniz? Bir insanla evlilik kriterleri nelerdir? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Karakteri ve güvenilir olması.. beni gerçekten sevmesi.. kafa yapısının uyması mantıklı olgun düşünmesi ve duygusal olması 1 0 Yorumla
oscuridad_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Dinine bağlılığina, düşüncelerine, davranışlarına, olgunluğuna, hedeflerine, hangi kitapları okuduğuna bakarım. 2 3 Yorumla PİRDAŞEFENDİ +1 yıl Güzel düşünceler hayalinizdekinden daha iyisini Allah nasip etsin Yorumla oscuridad_ +1 yıl Amin cümlemize Yorumla PİRDAŞEFENDİ +1 yıl Amin hepimize inşallah bilmukabele Yorumla
HokusPokusss Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Tramisu yapmayı bilmeli, kitap okumalı, espiri yeteneği yüksek olmalı, ilim irfanlı , nerede nasıl davranmasını ağır başlı uslüp içki içmemeli 2 5 Yorumla PİRDAŞEFENDİ +1 yıl Güzel düşünceler hayalinizdekinden daha iyisini Allah nasip etsin Yorumla HokusPokusss +1 yıl Bilmem evde kaldım gibi Yorumla PİRDAŞEFENDİ +1 yıl Dağın altında olsan nasibin seni bulur ya da sen nasibini bulursun umudunu taze tut senin isteklerin Allaha ağır gelmez Yorumla HokusPokusss +1 yıl Aslında tam evlenmek istemiyorum bnde öylesine yazdım 😴 Yorumla PİRDAŞEFENDİ +1 yıl Neyi istiyorsan dua et Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Karakteri ve güvenilir olması.. beni gerçekten sevmesi.. kafa yapısının uyması mantıklı olgun düşünmesi ve duygusal olması
Dinine bağlılığina, düşüncelerine, davranışlarına, olgunluğuna, hedeflerine, hangi kitapları okuduğuna bakarım.
Güzel düşünceler hayalinizdekinden daha iyisini Allah nasip etsin
Amin cümlemize
Amin hepimize inşallah bilmukabele
Tramisu yapmayı bilmeli, kitap okumalı, espiri yeteneği yüksek olmalı, ilim irfanlı , nerede nasıl davranmasını ağır başlı uslüp içki içmemeli
Güzel düşünceler hayalinizdekinden daha iyisini Allah nasip etsin
Bilmem evde kaldım gibi
Dağın altında olsan nasibin seni bulur ya da sen nasibini bulursun umudunu taze tut senin isteklerin Allaha ağır gelmez
Aslında tam evlenmek istemiyorum bnde öylesine yazdım 😴
Neyi istiyorsan dua et