♾️ Bir kişi için en çok istediğiniz hayallerinizden vaz geçtiniz mi? ya da geçer miydiniz.

♾️ Bir kişi için en çok istediğiniz hayallerinizden vaz geçtiniz mi? ya da geçer miydiniz.

Kimse için hayallerimden vazgeçmem, gerçekten beni seven değer veren, arkamda destek olur ve hayallerimi gerçekleştirmemde yardım eder. Zaten böyle biri değilse hayatımda yeri yoktur. Hayatımda biri olursa ve giderse, başarılarımla kendimi daha da yüksek seviyeye taşıya bilirim. Yani kısacası kimse için hayallerimden vazgeçtiğime değmez, kendime haksızlık olur.
Birinden vazgeçtim ama hayallerimden vazgeçmedim..
Rica ederim ✨
Kimse için hayallerimden vazgeçmem...
Teşekkür ederim ablacım...😌🌺
Rica ederim abla ne demek.. 🤗🌺
Maalesef, zamanında vazgeçmiştim; ama şu anda ise o zaman vazgeçtiğim hayallerime sımsıkı sarıldım ve asla vazgeçmem, çünkü neredeyse hiçbir şey hayallerimden daha değerli değil.
Cevap
16Cevap
Evet bunu yaptım. Çünkü kendimden çok daha fazla sevdim o durumlarda hayallerin çok bir önemi kalmaz
Kimse için hayallerimden vazgeçmedim, vazgeçmem.
Hayallerimden feragat etmek ne demek iyi bilirim. İnsanlar bana inanmazken benim kendime inanıyor oluşum hayallerimdir. Yaşadıklarım algılarımı ve vizyonumu esnek bir hâle getirdiği için hayallerin biz vazgeçmedikçe yaşadıklarına ve doğru zamanda gerçekleşebileceklerine inanıyorum. Birinden anlamam gereken sevgili/eş ise zaten kendi algılarımda ve vizyonumda bir sevgilim veya eşim olurdu baştan tercihim. Onunla birlikte hayallerimizi gerçekleştirirdik🍀😎
Hayır. Hayal benim hayalim. Hayat benim hayatım. Kimse için vazgeçmem.
Tam vazgeçiyodum ama gözümü açtım ve asla istediğim şeyden feragat etmeyeceğim emin olun değmiyor. Keşke demek istemiyosanız hayallerinizin peşinden gidin
Hayalimde olan biri değilse hayallerimden vazgeçmem. Zaten bu hayatta iki hayalim var biri başarılı bir doktor olmak diğeri de aşık olduğum adamla evlenmek.
Hayatımda kimse için bir şeyden vazgeçmedim çünkü aşka veya sevgiyi ayıracak vaktim yoktu açıkçası ben birisi için de bir şeylerden vazgeçilmesini çok doğru bulmuyorum elbette fedakarlık yapmak gerekir ama değer ve kıymet bilecek sizin için de fedakarlık yaptığını gördüğünüz birisine fedakarlık yapmak gerekiyor
Geçmedim. Oyle yapsam pişman olacağım kesin. Bir insanın yerine öbürü geçebilir. Kimse için kendimizi değiştirmemeli , kendimizden taviz vermemeliyiz bence
Hayır asla ben küçüklüğümden beri okul öncesi öğretmenliği istiyordum ama sadece ben hiç vazgeçemiyorum lisede çocuk gelişim okudum şimdide sınava çalışıyorum
Evet zamaninda babamın gönlünu kirmamak için kazandığım laborant bölümünü es geçip onun istediği sıradan düz bir okula gitmistim. Pişman oldum. kimse için vazgecmeye değmez 👍
Hayallerimden vazgeçmedim ama hayallerimi değiştirdim çünkü daha güzel olabileceğini kanıtladı bana ve gerçekten de öyle😊💜
vazgecmedim ama gecen sene bu zamanlar birisi her seyi birak her seyden vazgec dese vazgececek gibiydim.. iyi ki dememis oyle bisey
Geçtim. İstediğim birine kavuşmaktı, ama bir başkası yüzünden vazgeçtim.
bır halım var evett dunyayı yakarım onu gerceklestırmek ıcın herkesı yakaraımmmmm hdojydeve
Hayallerim herkesten önce gelir kimse için çöpe atamam
Evet geçtim ama değmedi artık silkelendim kendime geldim
Evet vazgeçtim ama çok pişmanım keşke hayallerimi gerçekleştirmeyi tercih etseydim ama...
Hayallerime birilerini dahil etmeye çalıştım ama henüz vazgeçmedim 👉👈✨
Hayır, kimse için en büyük hayallerimden vazgeçmedim ✨
hayalllerimde benim yanimda olmayacak birini hayatimdan cikaririm...
vazgeçmek bir yana dursun o kişinin hayallerimin yanında olmasını isterim
Henüz olmadı ama gerçekten bu kişi hayatıma gelirse vazgeçerdim tabi ki.
Vazgeçmedim. Eski erkek arkadaşımla bu yüzden ayrılmıştım
Hayalimden değil ama okulumuz okulda derece yapmış öğrencileri kampa götürüyordu ben de daha sevgilim olmayan biri için gitmekten vazgeçtim nalet gireydi de gideydim
Hayır. Pek uçuk kaçık hayallerimde yok.
Geçmedim. Onun için vazgeçmek yerine onunla beraber yapardım. Ama tek seçenek hayallerimden vazgeçmek ise vazgeçerdim
Vazgeçerdim/geçtim.
İyi halt yedim 😂😂
😂😂
Geçmedim, iyi ki geçmemişim..
Hayır sadece erteledim.
004
Hayır belki evet bilmiyorum.
Hayallerim de o da varsa ilk ondan vazgeçeyim😀
Hayir geçmedim ve asla da geçmem
Hayır vaz geçmedim
Evet vazgeçmiştim sonuç olarak pişman oldum
Kimse için hayatımı tehlikeye atmadım
Hayır, ve yapmam böyle bir şey.
Vazgeçtiğim oldu ama hayallerim değil
Hayır
Hayır vaz geçmedim, geçmemde.
Hayır vazgeçtim vazgeçmem de. Suanlık.
Hayır geçmedim geçmem de
Geçmedim hayır geçmem de
Hicbir zaman biri icin kendi hayalimden vazgecmem
Hayır kimse için hayallerimden vazgeçmem
Kendim için kendi hayallerimden vazgeçtim
Evet geçtim ve çok pişmanım
Evet vazgeçtim ama değmeyen pisliğin tekiymis
Hayır. Her zaman hayallerimin peşinden koşarım.
Evet geçtim sonra o benden vazgeçti.
Geçerdim ama değmezmiş
Evet vazgeçtim.
17 yaşında evet :/
Asla
Farketmeden vazgeçtim evet...
evet yaptım bunu
Evet pismanim
Etmem
Yaptım keşke yapmasaymışım
Geçtim...
Hayır