Kişilik & Karakter İnsanlar sizin gözünüzde umursanmamayı nasıl başarır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yaptığı yorumları kısaca konuştuğu sorduğu hiç bir şeyi duymazsınız varlığının bir önemi olmaz yani Güncellemeler+1 yıl Teşekkür ederim @ilginfulyaa İnsanlar sizin gözünüzde umursanmamayı nasıl başarır? Cevapla Yorum Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bir insan karaktersizlik yapmışsa umursamam mesela. 2 3 Yorumla TsubasaTR +1 yıl Ya da ezikse hiç hakkını aramıyorsa? Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl Ezik insanın durumu farklıdır. Karaktersiz insanı umursamam. Ezik insana acırım. Elimden geliyorsa hayatına bir dokunuş yapmaya çalışırım. Yorumla TsubasaTR +1 yıl Çok doğru bazılarına göre bu da karaktersizlik zannedilse de kim ne yaşıyor kimse bilemez. Yorumla
lunartem Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 63% +1 yıl dünyaya bi kere geliyorum ne takıcam milleti ya konuşanların hepsi kendi hayatlarında zaten beter haldeler 0 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Karaktersizse yapılan şeyleri çok çabuk unutuyorsa pişkinse umursamam 0 0 Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Değer vermediğim kimseyi umursamam 0 0 Yorumla
Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir anda içimde bittiği zaman. 0 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ne yüzüne bakarım ne de konuşurum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir insan karaktersizlik yapmışsa umursamam mesela.
Ya da ezikse hiç hakkını aramıyorsa?
Ezik insanın durumu farklıdır. Karaktersiz insanı umursamam. Ezik insana acırım. Elimden geliyorsa hayatına bir dokunuş yapmaya çalışırım.
Çok doğru bazılarına göre bu da karaktersizlik zannedilse de kim ne yaşıyor kimse bilemez.
dünyaya bi kere geliyorum ne takıcam milleti ya konuşanların hepsi kendi hayatlarında zaten beter haldeler
Karaktersizse yapılan şeyleri çok çabuk unutuyorsa pişkinse umursamam
Değer vermediğim kimseyi umursamam
Bana değersiz hissettirdiği an.
Bir anda içimde bittiği zaman.
Ne yüzüne bakarım ne de konuşurum