Kişilik & Karakter 10 gü İnsanlar sizin gözünüzde umursanmamayı nasıl başarır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yaptığı yorumları kısaca konuştuğu sorduğu hiç bir şeyi duymazsınız varlığının bir önemi olmaz yani Güncellemeler10 gü Teşekkür ederim @ilginfulyaa İnsanlar sizin gözünüzde umursanmamayı nasıl başarır? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SwordOfDemoclesFenomen Takip Et Master Yaş: 99 10 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bir insan karaktersizlik yapmışsa umursamam mesela. 2 3 Yorumla TsubasaTR 10 gü Ya da ezikse hiç hakkını aramıyorsa? Yorumla SwordOfDemocles 10 gü Ezik insanın durumu farklıdır. Karaktersiz insanı umursamam. Ezik insana acırım. Elimden geliyorsa hayatına bir dokunuş yapmaya çalışırım. Yorumla TsubasaTR 10 gü Çok doğru bazılarına göre bu da karaktersizlik zannedilse de kim ne yaşıyor kimse bilemez. Yorumla
Yadelina Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 10 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karaktersizse yapılan şeyleri çok çabuk unutuyorsa pişkinse umursamam 0 0 Yorumla
lunartem Takip Et Xper 1 Yaş: 21 10 gü dünyaya bi kere geliyorum ne takıcam milleti ya konuşanların hepsi kendi hayatlarında zaten beter haldeler 0 0 Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 18 , eic 100% 10 gü Kişilik & Karakter konusunda 488 cevap paylaştı. Değer vermediğim kimseyi umursamam 0 0 Yorumla
Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% 10 gü Kişilik & Karakter konusunda 973 cevap paylaştı. Bir anda içimde bittiği zaman. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir insan karaktersizlik yapmışsa umursamam mesela.
Ya da ezikse hiç hakkını aramıyorsa?
Ezik insanın durumu farklıdır. Karaktersiz insanı umursamam. Ezik insana acırım. Elimden geliyorsa hayatına bir dokunuş yapmaya çalışırım.
Çok doğru bazılarına göre bu da karaktersizlik zannedilse de kim ne yaşıyor kimse bilemez.
Karaktersizse yapılan şeyleri çok çabuk unutuyorsa pişkinse umursamam
dünyaya bi kere geliyorum ne takıcam milleti ya konuşanların hepsi kendi hayatlarında zaten beter haldeler
Değer vermediğim kimseyi umursamam
Bana değersiz hissettirdiği an.
Bir anda içimde bittiği zaman.
Ne yüzüne bakarım ne de konuşurum