Birini düşündüğümüzde o da bizi düşünür mü?

Öğrendiğim kadarıyla sen birini düşünüyorsan O da mutlaka seni düşünüyordur Çünkü evrene vermiş olduğun bir frekansım var senin o da o frekansta olduğu zaman seni düşünüyor bana daha önce olmuştu konuşmadım bir insanla aramıza mesafe girmişti sürekli onu düşünüyordum sonra bir gece onu rüyanda gördüm geldiğini gördüm Bana geldiğini gördüm meğersem O da buna benzer bir Rüya görmüş bana mesaj attığında ben ona bana mesaj atacağını bildiğimi söyledi Nereden biliyorsun dediğinde rüyamda gördüm demiştim o da inanamıyorum Ben de bu tarz bir rüya görmüştüm dedi
Aslında bu mümkün. Olay kuantum düşüncesiyle ele alındığında, sürekli birini düşünmenin karşılıklı olduğunu söyleyebiliriz. İki kişi arasındaki enerji karşılıklı düşünmeye neden oluyor. Fakat bazen bu durum, ters olarak da işleyebiliyor. Vazgeçme enerjisi denilen kavram, bir olayın üzerinden enerjinizi çektiğiniz an, o durumun sizi bulmasına yol açıyor. Tam unuttuğunuzu sandığınız ve iyileştiğinizi düşündüğünüz anda ortaya çıkan eski sevgililer buna iyi bir örnek olabilir.
Yok be ama bazen de denk geliyor ya. Hani bir şey olur mesaj atarsın ya, o da o an seni düşünüp atıyordur falan. Öyle denk gelmeler olur. Onun dışında sanmıyorum
Cevap
22Cevap
Hayır düşünmez tabi ki de.. yani herkes herkesi düşünebilir zaten hatta tanımadığı birini bile düşünebilir bunu genelde platonik aşıklar uydurdu :D :D kendilerini düşündüklerine inandırmak için ama alakası yok
Yok ya. Bazen iş ile alakalı düşünüyorum. Onlar da beni düşünmesin sonraki güne dert olur.
Hayır kendinizi avutmayın
Pek sanmıyorum
Hayır.
Yok öyle bir şey..
Kimse kimseyi unutmaz.. ilk önce bunu herkes kabul etsin.. kimi zaman bir şarkı dinlersin , bir şehre gidersin, bir mekâna girersin , birine benzetirsin.. aklından geçer.. oda aynı şeyleri tabiki yaşıyordur.. belki anlık belki uzun sürüyordur.. tek gerçek onu hatırlatan şeylerde aklına geldiğin..
😊👍.
Herkesin düşüneceğini sanmam
Telepatik durumlara inanıyorum ama yine de yok be kim düşünecek jdjd
Hayır sanmıyorum hata ismimi bile unutmuştur kesin.
Bilmiyorum ama telepatik şeylere inanıyorum veya inanmak istiyorum 👉👈
Telepati diyorlar buna ama kanıtlanmış bir şey değil
O seni sürekli düşündüğü için arada bir onu düşünüyorsun. Öyle düşün
Belki bazen nadiren djfjg
Aynen öyle
Djjf
Sana karşı ilgisi alakası varsa düşünebilir. Yoksa durduk yere birisi bizi neden düşünsün
Düşünmeyi bıraktığında düşünmeye başlar.
Sanmam o ne bilsin onu düşündüğünü bir yerlerde keyfine bakıyordur
Lo şu an papa Francis'i düşünüyorum onun beni düşünme ihtimali kadar düşünüyordur
Bende boyle bir sey duymuştum ama ne kadar doğru bilemicem
Genelde yoğun olarak düşündüğüm biri, bana ulaşır. Beni düşünür.
Düşünenin umut ettiği budur ancak gerçekler öyle değil.
En İyi Cevap