Selamlar... Okuduğum kitaptan bir soru sormak istedim. Yazarın yalnızlıkla ilgili büyük sorun çektiğini okuyoruz, şahsen depresif ve üzücü bir yerde. Siz yalnız olmaktan hoşlanır mısınız?

Selamlar... Okuduğum kitaptan bir soru sormak istedim. Yazarın yalnızlıkla ilgili büyük sorun çektiğini okuyoruz, şahsen depresif ve üzücü bir yerde. Siz yalnız olmaktan hoşlanır mısınız?
Hayır maalesef yalnız olmayı sevmiyorum hiç çünkü insan sevgiye ve ilgiye ihtiyaç duyuyor.. tabi ki de kötü insanlar olmaktansa veya sahte kalabalıktansa yalnız olmak her zaman güzeldir ama bir yerden sonra insanı üzmeye başlıyor oldukça maalesef.. yine insan zaman içinde her şeye alıştığı gibi buna da alışıyor yalnızlığa ya da sevgisizliğe gibi duygulara bile alışıyor.
Yalnızlık keyiflidir , insanı dinlendirir. Belirsizlikleri ortadan kaldırmak için çok faydalıdır. Yalnız iki çeşidi var. Tercih edilen yalnızlık ve süreklilik arz eden yalnızlık. İnsan tabiatı gereği sosyal bir canlı olduğundan yalnızlık süreklilik halini alıyorsa yorucudur, insanı mutsuz eder.
Tercih edilen yalnızlık sorun olmaz ama zorunda bırakılan yalnızlık yani insanların yalnız birakmasi insanın canını sıkabilir. Bu yüzden iki cevabım var bu soruya, hem evet hem hayır. Bir depresiflik de benim profilin arka planında var bu arada 😁.
Benim yazım değil ya o, Tutunamayanlar kitabından 😁
Hee dkdkkd güzel ama ya bu da. Aslında bu düşünceler insana öğrenilmiş çaresizligi gösteriyor birebir. Yani ona giden yolu. Hayat boyle maalesef. Bir şeyler öğretiyor, önemli olan da kabullenip pek de dert etmemek
Peki sen yalnız olmayı seviyor musun 😇
Yaniiii pek de korkunc olmuyor ya kendin bilerek yalnız kalinca. Benim için zaten genelde yalnız bırakıldığım icin alıştım gibi duruma. Bir de kendim istersem yalnız kalmayı hiç korkunç olmaz 😁
Cevap
7Cevap
Yalnızlık güzel ama sevdiğim biri olursa dahada güzel olur ama olursa onun dışında iyi
Kitap adı ne
Teşekkür ederim
Evet. Bazen insan yalnız kalmak istiyor. O huzura ulaşmak.
Evet yalnızken özgür hissediyorum, insanlardan rahatsız oluyorum.
en fazla bi kaç saat yalnız zaman geçirebilirim sonra sıkılırım
Derdim yok seviyorum galşba
Yeri geldiğinde seviyorum evet.
Ve aleyküm selam 😃 Bazen hoşlanırım yalan yoğğ
Bayılıyorum hdcjdjdkd
Yalnız Olmak Güzeldir
Hayır sevseydim uygulamaya gircek vaktim olmazdı
evet bazen severim
Seviyorum
Bazenn
Ayırrr
Evetttt