Kişilik & Karakter Arkadaşlar lugatında alışılmadık kelimeler olan insanlar daha mı dikkat çekici oluyor? metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bence dikkat çekici oluyor Güncellemeler+1 yıl Soruya gelen gorus sayısından kızlar soruyorun kalitesini az çok tahmin edebilirsiniz 😅 Arkadaşlar lugatında alışılmadık kelimeler olan insanlar daha mı dikkat çekici oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Bence olmaz 1 0 Yorumla
karakartal251334 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İnsanlar anlamını bilmediği kelimeleri kullanan kişileri daha zeki zannettiği için daha çekici duruyor😃 1 0 Yorumla
llalunahCr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl "Berhudar, mütevellit, hilkat, irrite, taltif, mütemadiyen, vecize" gibi kelimeleri kullanan insanların kültürel birikimi olduğuna inanırım. 0 9 Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Kesinlikle bende öyle inanırım bu arada 2 3 tanesini bilmiyorum Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Hatta 4 tanesini bilmiyordum baktım googleden Yorumla llalunahCr +1 yıl Zatən 7 tane yazmıştım, alemsiniz hahah.💆🏼♀️ Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Kullandığın 4 kelime cümle içerisinde kullanan kelimeler değil en azından ben kullanmıyorum ama geri kalan 3 taneyi kullanıyorum Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Nadiren de olsa Yorumla llalunahCr +1 yıl Ben hepsini kullanıyorum ama tamamen bir hocamdan kaynaklı. Adamın konuşması bile şiir gibiydi. Edebiyatçıların hər şeyi çok zarif. Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Hilkat vecize irrite taltif bunları nasıl cümle içerisinde kullanıyorsun merak ettim Yorumla llalunahCr +1 yıl Edebiyatçı arkadaşlarınız ve ilgi alanı şiir olan bir babanız varsa bu hiç de zor olmuyor aslında. Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Anlıyorum ne güzel Yorumla
SaKalLI_MuVaHhidd Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Saçmalıyorsa hayır. 0 1 Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Tabi kulturlu ve vizyonlu konuşması gerek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence olmaz
İnsanlar anlamını bilmediği kelimeleri kullanan kişileri daha zeki zannettiği için daha çekici duruyor😃
"Berhudar, mütevellit, hilkat, irrite, taltif, mütemadiyen, vecize" gibi kelimeleri kullanan insanların kültürel birikimi olduğuna inanırım.
Kesinlikle bende öyle inanırım bu arada 2 3 tanesini bilmiyorum
Hatta 4 tanesini bilmiyordum baktım googleden
Zatən 7 tane yazmıştım, alemsiniz hahah.💆🏼♀️
Kullandığın 4 kelime cümle içerisinde kullanan kelimeler değil en azından ben kullanmıyorum ama geri kalan 3 taneyi kullanıyorum
Nadiren de olsa
Ben hepsini kullanıyorum ama tamamen bir hocamdan kaynaklı. Adamın konuşması bile şiir gibiydi. Edebiyatçıların hər şeyi çok zarif.
Hilkat vecize irrite taltif bunları nasıl cümle içerisinde kullanıyorsun merak ettim
Edebiyatçı arkadaşlarınız ve ilgi alanı şiir olan bir babanız varsa bu hiç de zor olmuyor aslında.
Anlıyorum ne güzel
Saçmalıyorsa hayır.
Tabi kulturlu ve vizyonlu konuşması gerek
evet