♾️ Hayatınızda hiç sahip olmadığınız ya da denk gelmediğiniz veya karakterinizde olmayan şeyler nelerdir, ya da çok istediğiniz ama başaramadığınız şeyler var mı

♾️ Hayatınızda hiç sahip olmadığınız ya da denk gelmediğiniz veya karakterinizde olmayan şeyler nelerdir, ya da çok istediğiniz ama başaramadığınız şeyler var mı

Hiçbir konuda böyle demem kendime. Büyükler kısmetini kesmek der enerjistler çekim yasası ben ikisini de dinliyorum ve hiçbir zaman kendimde bir şeyi eksik bırakmıyorum, eksiğim yanlışım varsa tamamlıyorum, ama bende bulunmaz demem hiçbir şey için.
Yalan ve ihanet bulunmaz. Sevdiğim insan sevgimden, sevmediklerim mesafeli duruşumdan emin olurlar. Karamsarlık yapmak da benlik değil çünkü olmaz gibi görünen zamanlarda bile olabilecek güzelliklere tüm kalbimle inanıyorum daima. İyi anlamda olabilecek tüm güzelliklere ve iyiliklere inancım tam, çünkü ben çabam ve azmimle onlara lâyık olduğuma inanıyorum en baştan, ümitvar ve çözümcü olmaktan tarafım, çölleri hârika bir cennet bahçesi yapabiliriz inanırsak fikrimce her daim böyle 🍀😎
Aslan parçası seni 🤭🍀
Teşekkür ederim bi dolu Nutella 🤩🤭🍀
Ne demek ballı çörek 😍
😍😍
Yalnız çöllerde bile senede bir gün olsa bile deli gibi yağmur yağıyor. O yüzden ne bende bulunmaz dersem eğer hayatımda bir kez olsa da bir sebepten dolayı olmaz dediğim şey bulunuverir. O yüzden büyük konuşmamak lazım.
Rica ederim 🦋
Bende hainlik, arkadan iş çevirme, yalan, aldatma, dostunu satma hatta ex dostunu satma bile yok. Nefret ve kin gibi duygular yok. Silmek var, uzaklaşmak var, yabancılaşmak var.
Teşekkür ederim kuzucuk 🥳🥳
Rica ederim abla 💛🥳
Cevap
10Cevap
Çölde su bulunur ama bende sükunet bulunmaz diyebilirim şimdilik ilk aklıma bu geldi liste uzamasın😅
Çok güzelmiş 😅
Çekmek zor beni çok ta güzel değil
😅😅
😅😅
Maneviyat. Çocukken maneviyat yaşadığımı düşünüyorum. Gençliğimde ise bunun bir yanılsama olduğunu, maneviyat sahibi olmadığımı anladım. Yetişkinlikte ise inançlı bir insan olsam da maneviyat odaklı yaşamamam gerektiğini, bunun beni daha çok aşağı çektiğini gördüm.
Umursama olamadim gitti. Kız kardeşim kiyamet kopsa sabah erken kalkmaz odasini toplamaz kahve bardagini bile masadan alıp mutfağa götürmez ben yapıyorum yapmazsam içimde kalır gözüm açık giderim. Sinirlerim bozulur. 😅😂
Çölde su olur bende kıskanmamak olmaz.. ameliyatı olsa aldırsam şu kıskançlık şeyini
Ama sana çok yakışıyor kıskançlık sdjsdj
😀kiskandigim kişilere sor bakalim jsjs
:D sdjsdj denk gelirsem sorarım
hiçbir şey yok, benim hatam da var günahımda var. Eksiğim var mesela ha eksiklerimi tamamlayamaya çalışıyorum, hatalarımı düzeltmeye çalışıyorum, günahlarımdan arınmaya çalışıyorum.
Uysallık diyomuşum😂 kötü niyet diyebilirim aklıma bu geldi ama başka ne bulunmaz düşünmem lazım
@Sosyetic_SheqiiL e katılıyorum
☺️🙏
Ego. Egomun olmamasıyla övünebilirim. Kibirli insanlardan nefret ediyorum.
"Kalbim" kimseye benzemez ve bulunmaz..
Taviz bulunmaz diyelim, eyvallah im da yoktur pek😄🤭
Böyle elimden her iş gelsin istiyorum her alanda yetenekli olmak istiyorum fakat olmuyor
Bende ego bulunmaz. Bende öyle çok para bulunmaz. Bende öyle gereksiz değer bulunmaz.
Politik olmak hiç beceremem herşeyi çat diye söylüyorum🙈
Asla mantığımın dışına çıkmam. Bak dünya yok olsa yine de duygularıma esir olmam
İhanet, kalpsizlik, nankörlük vb.
Kanat xd
Bende tek bulunmayan şey aşk sanırım
Kin duymam mesela
Bende ego yok
Kibir ve iki yüzlülük
Çalışkanlk cok tembelm ya
ask bence
Şans
Negatiflik
para..
Ahlak